به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ حجت الاسلام احد آزادیخواه اظهار داشت: برای بخشهای مختلف هنر بودجه پیش بینی شده است تا بتوان از این ابزار برای معرفی فرهنگ غنی اسلامی ایرانی بهره گرفت.
وی اظهار کرد: جشنواره تئاتر کودک علاوه بر ایجاد انگیزه برای ورود به این عرصه و تولید نمایش در حوزه کودک، موجب شورو شوق در بین کودکان و نوجوانان می شود.
آزادیخواه با تأکید بر اینکه از جشنواره تئاتر میتوان برای احیای تفکر و هنر اسلامی بهره گرفت، تصریح کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند زمینه خوبی را برای رشد و شکوفایی هنر اسلامی فراهم کند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه جشنواره تئاتر کودک به صورت بین المللی برگزار می شود باید از هنر مقاومت اسلامی در قالب تئاتر استفاده کرد.
وی یادآور شد: انتظار کمیسیون فرهنگی مجلس این است که تئاتر به عنوان یک هنر بی بدیل مدل جدیدی از هنر اسلامی را ارائه کند و مردم دنیا قداست هنر را از جمهوری اسلامی ایران الگو بگیرند.
آزادیخواه با اشاره به اینکه ترکیب دین و سیاست نشانگر این است که در هنر هم میتوانیم ارائه کننده مدل جدیدی از هنر اسلامی باشیم، گفت: مدل هنر اسلامی می تواند هم در وحدت جهان اسلام و هم مبارزه با استکبار جهانی اثرگذار باشد و حرف های خود را در قالب هنر به دنیا بزنیم.
وی گفت: باید از تئاتر و جشنواره های فرهنگی و هنری برای رسیدن به اهداف والای تربیتی و آموزشی بهره گرفت.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص بودجه های فرهنگی نیز اظهار کرد: کمبود بودجه نباید به برگزاری برنامه های فرهنگی ضربه وارد کند؛ بلکه باید اولویت های فرهنگی در هزینه کرد بودجه ها لحاظ شود.
بیست و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان با دبیری شهرام کرمی از ٢٢ تا ٢٧ آذرماه در پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین برگزار میشود.
انتهای پیام/ د