به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ علی اصغر بهزادی کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: پیش از ايــن كــه در رســتورانی بنشينيم، باید به ظاهر بهداشتی و تمیزی آن دقت كنيم اگر رستوران تمـيز و بهداشــتی بــه نظــر نمی رسد، در آن غذا نخوريم.
بهزادی ادامه داد: باید به غذايی كه می خريم دقت كنيم، توجه داشته باشیم غذايی كه سفارش می دهيم گوشت يا تخم مرغ خام يا نيم پخته نداشته باشد و اگر مطمئن نشديم، سوال كنيـم.
وی افزود: هميـشه غذاهايی که به صورت كامل پخته شده سفارش دهيم، زیرا تنها پخته شدن كامل می تواند باكتری ها را از بين ببرد و به یاد داشته باشیم که حرارت، سموم بعضی از باکتری ها را از بین نمی برد و دقت كنيم غذاهايی كه آورده می شود كاملاً داغ باشد، در غیر اين صورت از خوردن آن خودداری كنيم.
بهزادی بیان کرد: اگر غذايی بيشتر از دو ساعت بيرون از يخچال باشد، آن را دور بريزيم و هنگامی كه غذای پخته شده داغ خريداری می كنيم، آن را ظـرف دو ساعت مصرف كنيم و يا آن را در فر با دمای برابـر يـا بـالاتر از 74 درجه سانتيگراد نگهداری كنيم تا از رشد باكتری ها جلوگيری شود.
وی خاطر نشان کرد: چنانچه غذای خريداری شده را داخل خودرو حمل می كنيم، آن را سريع به منزل رسانده و داخل يخچال بگذاريم، زيرا دمای داخل خودرو بسيار بالا است.
کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز تصریح کرد: تنها پنير های پاستوريزه يا فـرآوری شده، ماهی و ساير غذا های دريايی كامـلاً پخته شده، غذا های دوباره گـرم شده و ساندويچ هايی كه گوشت يا مرغ آن تا دمای بخار داغ شده اند و تخم مرغ كاملاً پخته شـده ( زرده و سفيده سفت) را انتخاب کنیم.
انتهای پیام/ر