حجت الاسلام میرمحمدی افزود: بسته بهبود امنیت غذا و تغذیه (باغ)، در هفت استان کم برخوردار کشور با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت بهداشت دفتر بهبود تغذیه جامعه و موسسه ملی تحقیقات سلامت طراحی شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح بهبود تغذیه و امنیت غذایی با هدف تامین سلامت جامعه و در راستای سیاست های توسعه ای اجرا می شود.
میرمحمدی افزود: شعار این طرح دسترسی همه افراد در همه زمان ها به تامین غذا، تامین سلامت و افزایش توان خرید و انتخاب غذاست که در نهایت منجر به امنیت غذایی خواهد شد.
وی برخی از برنامه های این طرح در راستای ارتقای امنیت غذایی را برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی اصول تغذیه، آموزش مهارت های تغذیه ای برای دختران، برگزاری دوره های آموزشی تغذیه دانش آموزان، افزایش آگاهی و دانش بهره برداران بخش کشاورزی، برگزاری دوره های نان پزی برای نانوایان، آموزش مهارت های آشپزی و طبخ سالم در محلات عنوان کرد.
انتهای پیام/ش