به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: استفاده
از رنگ مصنوعی ، استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته ، عدم رعایت مقررات
بهداشتی و محیطی و عدم رعایت مقررات بهداشتی علت تعطیلی این رستوران بود.
رضا قشلاقی از ادامه طرح نظارت بر واحدهای پذیرایی استان خبر داد و افزود: این طرح نظارتی با همکاری بازرسان اتاق اصناف ، کارشناسان بهداشت و دامپزشکی با حضور نماینده تعزیرات حکومتی
در سراسر استان اجرا می شود.
انتهای پیام/