به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،عبدالله غریب زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:این بیماران برای تکمیل پرونده الکترونیکی تا 30 آذر مهلت دارند در سامانه http://www.samanehrefah.ir ثبت نام کنند.
وی افزود:ثبت نام بیماران در این سامانه با هدف تهیه بانک اطلاعاتی و نیز تجمیع اطلاعات بیماران خاص و صعب العلاج انجام میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:حذف همپوشانی بیمهای برای صرفهجویی در هزینه ها از جمله مواردی است که با تجمیع اطلاعات بیمهای این بیماران صورت می گیرد.
غریب زاده افزود: با حذف همپوشانی یعنی کسانی که دو نوع دفترچه درمانی دارند ،ساماندهی دقیق تری برای ارائه خدمت انجام می شود.
وی گفت: بسته به نوع بیماری به هر بیمار خاص بیش از ٢٦٠ میلیون ریال یارانه دارو پرداخت می شود.
غریب زاده افزود:ثبت نام در این سامانه اجباری است و توزیع یارانههای داروئی به بیمارانی تعلق میگیرد که در سامانه رفاه ثبت نام کرده باشند.
بیماران خاص وصعب العلاج شامل تالاسمی،هموفیلی ،دیالیزی،ام اس و پیوند کلیه است.
انتهای پیام/ز
بنده حدود14سال هست بیماری ام.اس دارم که بخاطرشرایط شغلی به این بیماری درحین خدمت مبتلا شد.لطفا بنده را..راهنمائی کنید
اینجانب حدود هفت ساله که به بیماری صعب والعلاج جسمی حرکتی بنام پرونوروپاتی حاد مبتلاشدم که درحال حاضرکاملا خانه نشین شدم اما باتوجه به داشتن بیمه تامین اجتمائی هرماه میبایست قسمتی از داروهایم راکلا آزادتهیه کنم که این مسئله فشاربسیارزیاد به خانواده حقیرمیاید
چرا صرع جزو بیماری های خاص نیست