به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان، مدیرکل دامپزشکی استان کرمان حسین رشیدی گفت: برخی افراد سودجو در استان با تبلیغ ِفروش شیر شتر ، به مشتریان تاکید می کنند که شیر را نجوشانده و بصورت خام مصرف کنند.
وی از پیامدهای خطرناک مصرف شیر به صورت خام و غیر پاستوریزه را ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند تب مالت اعلام کرد.
رشیدی خاطرنشان کرد: از آنجایی که جمع آوری شیر شتر زمان بر است ، امکان فساد آن نیز افزایش می یابد ، و چون ممکن است جوشاندن و حرارت دادن چنین شیری باعث بروز فساد آن می شود ، لذا این افراد سودجو با اغفال مشتریان نسبت به خواص مصرف شیر بصورت خام ، آنها را از جوشاندن شیر بر حذر می دارند .
گفتنی است : بیش از سیزده هزار نفر شتر در مناطق جنوب و شرق استان کرمان ، موجود است که علاوه بر تامین و عرضه گوشت ، روزانه قریب به 800لیتر شیر روانه بازار میشود.
انتهای پیام/س