به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فرماندار اردستان در این مراسم خواستار استفاده از ظرفیت منابع
گردشگری و صنعت توریسم جهت توسعه و رشد شهرستان شد و افزود: برگزاری
جشنواره های غذای سنتی می تواند به عنوان یک حرفه در جذب گردشگر موثر باشد و
غذاهای بومی و محلی باید به یک صنعت تبدیل شود.
علیرضا غیور هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج و شناساندن غذاهای سنتی و اصیل اردستانی به نسل جوان اعلام کرد.
در این جشنواره 240 نفر شرکت کرده بودند که در پایان به 5 نفر از برگزیدگان به رسم یادبود هدایایی اهدا شد.
نان
برشته، آش گندم، آش کدو، سیروک، کالاجوش، آش جو تنوری، خورشت اسفناج، قیمه
ریزه، دیزی سنگی، کاچی، حلیم و رشته پلو از انواع غذاهای ارائه شده در این
جشنواره بود.
انتهای پیام/م