رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با سید عمار حکیم گفت: بزرگترین تهدید برای امنیت و ثبات جهان اسلام، دامن زدن به اختلافات مذهبی و ایجاد درگیری بین برادران مسلمان است.

دامن زدن به اختلافات مذهبی بزرگترین تهدید برای امنیت و ثبات جهان اسلام استبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خانه ملت، سید عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی و رئیس اتحاد ملی شیعیان عراق، ظهر امروز (سه شنبه 23 آذر ماه)، با دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 لاریجانی در ابتدای این دیدار، با اشاره به مناسبات گرم و برادرانه میان دو کشور، از تلاش و میزبانی شایسته مردم و مسئولین عراق در برگزاری مراسم اربعین حسینی تقدیر و تشکر کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت جایگاه عراق در منطقه و لزوم تلاش مشترک برای کمک به حل مسائل و مشکلات عراق گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره روابط متینی با کشورهای منطقه دارد و از هرگونه توسعه روابط با همسایگان و منطقه استقبال می کند.

وی افزود: ما بر حمایت‌های خود از مردم  و دولت عراق در تمامی زمینه‌ها ادامه خواهیم داد.

لاریجانی گفت: بزرگترین تهدید برای امنیت و ثبات جهان اسلام، دامن زدن به اختلافات مذهبی و ایجاد درگیری بین برادران مسلمان می‌باشد.

وی با مهم ارزیابی کردن نقش ائتلاف ملی در اعتمادسازی، تحکیم و تقویت فضای وحدت و همدلی میان گروه‌های مختلف عراق، گفت: تصویب قانون حشدالشعبی، کمک مهمی به همه مردم عراق در جهت تقویت ثبات و امنیت این کشور می باشد.

 
نقش مرجعیت نجف در عراق، همواره کلیدی و نجات‌بخش

رئیس مجلس شورای اسلامی در همین راستا گفت: نقش مرجعیت نجف در عراق، همواره کلیدی و نجات‌بخش بوده است.

دکتر لاریجانی با تأکید بر اینکه ناامنی در عراق، ناامنی در منطقه است، افزود: آزادسازی حلب از دست گروه‌های مهمی در جهت کمک به امنیت منطقه به شمار می رود.

وی به گروگان گرفتن، به ویژه زنان، کودکان و افراد سالخورده توسط تروریست‌ها در سوریه و عراق و سپر انسانی قرار دادن انسان‌ها را اقدامی منزجرکننده خواند.

لاریجانی همچنین در این دیدار، بر ضرورت توسعه و تقویت همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و عراق تأکید کرد.

سید عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی و رئیس اتحاد ملی شیعیان عراق، با اشاره به روابط خوب و برادرانه میان جمهوری اسلامی ایران، عراق و ائتلاف ملی گفت: جمهوری اسلامی ایران و عراق دارای مشترکات گسترده‌ای در زمینه‌های فرهنگی، مذهبی، اعتقادی و منافع مشترک سیاسی و اقتصادی هستند و باید در این راستا گام بردارند.

سید عمار حکیم با اشاره به تصویب قانون حشدالشعبی گفت: تصویب این قانون، گام مهمی در مسیر مشارکت مردم عراق در امنیت‌سازی عراق به شمار می رود.

وی در همین راستا افزود: مصمم هستیم که آزادی موصل به عامل مهمی برای وحدت ملی عراق مبدل شود.

رئیس مجلس اعلای اسلامی و رئیس اتحاد ملی شیعیان عراق، با اشاره به آفت افراط گرایی و تروریزم در منطقه افزود: موفقیت عراق در عبور از تروریسم، این ظرفیت را ایجاد کرده است که عراق نقش سیاسی مهمی را در منطقه و در تعامل با سایر کشورها ایفاء نماید.

رئیس مجلس اعلای اسلامی و رئیس اتحاد ملی شیعیان عراق، در پایان این دیدار، از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از عراق به ویژه مواضع حکیمانه مقام معظم رهبری، تشکر و قدردانی کرد.

پایان پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۹:۳۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۵
سلام.غرب حریف جهان اسلام نمی شود تنها و تنها جهان اسلام را بوسیله ی اختلاف افکنی می توانند مورد آزار قرار دهند.سلاح این کار را دارند اون هم تلویزیون ها و فضای مجازی و تکنولوژی های نو ظهور است.
آخرین اخبار