مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان کرمان گفت : نمره کیفی نانوایی های استان کرمان 65 بوده است که خوشبختانه با اقدامات ارزشمندی که صورت گرفته در حال حاضر به 87 رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، مجید نژادبیگلری مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان کرمان هدف از اجرای طرح نان سالم را ساماندهی نانوایی ها، افزایش کیفیت بین نانوایان دانست .

نژادبیگلری با اشاره به اینکه اجرای طرح نان سالم 5ساله است و از سال 93 در استان کرمان آغاز شده است گفت :هم اکنون در23 شهرستان استان در حال اجرا است .

وی با بیان اینکه در این طرح نانوایی ها هر ساله پایش می شوند گفت: نانوایی ها در طرح درجه بندی بر اساس کیفیت نان تولیدی نمرات یک تا 100 و درجه های برنزی ، نقره ای و طلایی دریافت می کنند و هر لحظه میتواند درجه بندی تنزل پیدا کند.

وی گفت: بعداز درجه بندی ما به دنبال اصلاح قیمت نان هستیم وبا در نظر گرفتن درجه بندی و کیفیت نان قیمت گذاری میشود .

نژاد بیگلری با بیان اینکه در گذشته وضعیت نانوانی ها رضایت بخش نبوده به طوری که نمره کیفی استان کرمان 65 بوده است که خوشبختانه با اقدامات ارزشمندی که صورت گرفته در حال حاضر به 87 رسیده است و از میانگین کشوری بالاتر است .

انتهای پیام/ی

برچسب ها: نانوایی ، کیفیت ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.