قائم مقام وزیر و معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تقویت زیرساخت های حوزه سلامت از راه مشارکت مردمی امکانپذیر است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛سید محمد هادی ایازی گفت: تقویت زیرساخت های حوزه سلامت از راه مشارکت مردمی امکانپذیر است بنابراین ما باید زمینه مشارکت مردم را فراهم کنیم .

ایازی استفاده از ظرفیت های فرهنگی، هنری در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه را ضروی خواند و گفت: استفاده از فیلم، سریال های تلویزیونی، مستند و موسیقی از موضوعات فرهنگی است که می توان از آنها در زمینه ارتقای سطح سلامت جامعه بهره گرفت.

وی با اشاره به سریال 'پریا' با موضوع ایدز خاطر نشان کرد: این سریال چندی پیش با مشارکت وزارت بهداشت ساخته و پخش شد و افزایش 40 درصدی مراجعات مردم برای انجام آزمایشات مربوطه رقم خورد و این موضوع نشان دهنده تاثیر رسانه و فرهنگ‌ سازی است.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد مبتلایان به سرطان در کشور را 350 هزار نفر بیان کرد و افزود: سالانه به طور متوسط 90 هزار نفر در کشور به بیماران سرطانی افزوده می شود.

ایازی با بیان اینکه 69 سمن در زمینه سرطان در کشور فعالیت می کنند اظهار کرد: این تشکل ها کمک های بسیاری زیادی به بیماران سرطانی می کنند.

وی با بیان اینکه در سال 56، در تهران فقط 26 بیماری ام اس وجود داشت و اکنون این رقم به 18 هزار نفر رسیده است اظهار کرد: در حال حاضر مجموعا 65 هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا هستند.
 
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: خیرین در زمینه بیماری یاد شده 240 میلیارد تومان کمک کردند.

وی مشارکت در حوزه سلامت را مشارکت در توسعه زیرساخت ها ذکر کرد و افزود: مردم باید در زمینه سلامت جامعه همانند مشارکت در بحث آموزش و حذف مدرسه های چند شیفته کشور عمل کنند.

 معاون وزیر دادگستری و رییس مجمع خیرین کشور با بیان اینکه مهاجرت منجر به آسیب های اجتماعی می شود گفت: باید با فراهم نمودن امکانات از مهاجرت روستاییان جلوگیری کنیم.

حبیب‌الله بوربور با بیان اینکه تلاش‌های زیادی برای توسعه کشور با مشارکت خیران در حوزه‌های اجتماعی صورت گرفته است افزود: در حوزه بهزیستی نیز 12 هزار معلول داریم که از نظر مسکن تامین نیستند و برای اجاره مسکن و تامین سرپناه مشکلات بسیاری دارند که با مشارکت خیران تقریبا نیمی از این جمعیت خانه‌دار شده‌اند.

وی تصریح کرد: مجمع خیرین کشور توانایی این را دارد که مشکلات مجامع را با همکاری وزارتخانه‌های مختلف حل کند.

مشاور وزیر و معاون امور سازمان های مردم نهاد وزیر کشور با بیان اینکه از هر 100 ازدواج در کشور 60 مورد منجر به طلاق می‌‌شود گفت: آمار طلاق در برخی نقاط کشور متفاوت است.

بهمن مشکینی با بیان اینکه متاسفانه امروز بسیاری طلاقها در یکسال اول زندگی رخ می دهد افزود: بر این اساس بسیاری از جوانان کشور در سن بین 20 تا 24 سالگی متارکه و مطلقه می شوند.

نشست ملی خیرین و توسعه اجتماعی با حضور 170 نفر از خیران و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با موضوع اجتماعی در هتل صفاییه آغاز شده و به مدت دو روز ادامه دارد.

در این همایش وضعیت آسیب های اجتماعی، زندانها و مسکن خیرساز تشریح و گزارش کارگروه های نقاط بحرانی مبدا، نقاط حاشیه نشینی بحرانی، طلاق و اعتیاد ارایه می شود.

انتهای پیام/ ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار