مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: بورس های فعال در کشور باید به عنوان مرجع قیمت گذاری در منطقه تبدیل شوند چراکه بسیاری از کالاهای تولید شده در کشور نسبت به محصولات سایر کشور ها مزیت نسبی دارند.

به گزارش خبرنگار بورس، بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حامد سلطانی نژاد مدیرعامل بورس کالای ایران در آئین  رونمایی از معاملات اختیار معامله در بازار سرمایه اظهار داشت: تمامی بورس های فعال در کشور بویژه بورس کالا باید به عنوان مرجع قیمت گذاری در منطقه تبدیل شوند چراکه بسیاری از کالاهای تولید شده در کشور نسبت به محصولات سایر کشور ها مزیت نسبی دارند.

وی ادامه داد: نقدشوندگی استمرار عرضه، افزایش عمق بازار و تنوع ابزار های مالی نظیر اختیار در معامله از عوامل اصلی تحقق مرجعیت قیمت در منطقه است.

وی در خصوص نحوه راه اندازی ابزار های مالی نظیر اختیار معامله و آتی اظهار داشت: به سبب بالا بودن هزینه انجام معاملات سلف مقرر شد سرمایه گذار بجای پرداخت کل پول، بخشی از آن را به معامله اختصاص دهند که برهمین اساس نیز معاملاتی نظیر، آتی و اختیار معامله آغاز بکار کردند.

مدیرعامل بورس کالای ایران با اشاره به نوسانات بازار اظهار داشت: در حال حاضر با افزایش قیمت دام، قیمت فرآورده های دامی نیز افزایش پیدا می کند و این در حالی است که اگر ابزار های پوشش نوسان در بازار وجود داشته باشد، مدیریت بازار به راحتی امکان پذیر خواهد بود.

سلطانی نژاد با اشاره به رونق بازار آتی سکه و تک سهم، گفت: در حال حاضر بیش از 124 هزار میلیارد تومان معامله آتی سکه در بورس کالا انجام می پذیرد که امیدواریم این موفقیت برای بازار اختیار معامله نیز حاصل شود.

مدیرعامل بورس کالای ایران ضمن اعلام خبر راه اندازی بازار نقد محصولات کشاورزی گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده برای سرمایه گذاران در بازارهای مالی آتی و اختیار معامله علاوه بر بازار نقد، بازار مستمری ایجاد شود که بر اساس آن گواهی سپرده سکه در سال گذشته راه اندازی شد که این امر در محصولات کشاورزی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی در پایان یادآور شد: توسعه قراردادهای اختیار معامله و راه اندازی معاملات آنلاین از اولویت های مهم این سازمان است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار