به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روش سلام گفتن و دست دادن ساکنان این دیار شبیه به هندی هاست.آنها کف دستها را به هم می چسبانند و از پیشانی تعظیم می کنند و به هم "ناماسته" می گویند که به معنای "من به خدای درون تو سلام می گویم" است.
تعداد 8 قله از 10 قله مرتفع دنیا در این سرزمین قرار دارد.
تنوع غذاهای نپال،نتیجه موقعیت جغرافیایی ،فرهنگی ،نوع خاک و آب و هواست.
بسیاری از غذاهای نپالی تاثیر گرفته از هند ،تبت و تایلند است.با اینکه ترجیح داده می شود روی زمین غذا بخورند اما رستورانهایی با میز و صندلی هم در نپال وجود دارند.
در ادامه غذاهای معروف این سرزمین را مشاهده می کنید:
پیراشکی های بخارپز که با گوشت بوفالو پر می شوند به صورت نیمه سزخ شده-نیمه آب پز خورده می شوند.
غذای محبوب توریست ها "Dal bhat" که یک سینی غذا متشکل از برنج بخارپز،سوپ عدس،کاری ،سبزیجات و ترشی است.
دسر ماستی نپالی ها "Juju dhau" نام دارد.
"کیما چاراماری" پیتزای معروف نپالی هاست که با انواع خوردنی های مورد علاقه تهیه می شود.
"تینگمو و آلو فینگ" را پناهندگان تبتی به نپال آوردند.این غذا سوپ آب مرغ داغ همراه با نودل و سیب زمینی است.
پیراشکی های "یوماری" که با آرد برنج پوشانده می شوند و چون با مواد شیرین پر می شود به عنوان دسر در کنار غذا سِرو می شود.
"توکپا" هم غذای دیگری برگرفته از تبتی هاست که خورشتی با گوشت بوفالوست.
تزیین غذا و نحوه سِرو در نپال بسیار مهم است.ظروف کوچک فلزی که با انواع سبزیجات در کنار گوشت و برنج بخارپز و نان شیوه همیشگی نپالی هاست.معمولا غذای نپالی ها بسیار سبک تر غذای هندی هاست. منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/