به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، سید رضا امیری زاده مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد: امسال بیش از 264 هزار تن محصول برداشت شود که هشت درصد بیشتر از پارسال است.
وی افزود: علت افزایش تولید استفاده از ارقام مرغوب، انجام فعالیت های زراعی و مبارزه با آفات است.
سید رضا امیری زاده گفت: محصول برداشت شده علاوه بر استان های کرمان، اصفهان و تهران، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق هم صادر می شود.
برداشت پیاز خارج از فصل تا اواخر اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
رودان، میناب، بندرعباس و پارسیان از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در هرمزگان است.
پیاز با داشتن سولفور ، کروم و ویتامین B6 در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است. پیاز رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی ، درد و التهاب مفاصل را کاهش می دهد و در درمان سرماخوردگی مفید است.
هرمزگان با تولید سالانه یک میلیون و 500 هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل، جزء 4استان برتر کشور است .
انتهای پیام/ف