هشت واحد پرورش شترمرغ استان سالانه 70 تن گوشت شترمرغ تولید می کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، حسین رضا زاده مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت : تولید سالانه 70 تن گوشت شترمرغ در خراسان شمالی در هشت واحد پرورش شترمرغ استان، سالانه 70 تن گوشت به ارزش 21 میلیارد ریال تولید می شود.

حسین رضا زاده با اشاره به استقرار این واحدها در شهرستان ‌های فاروج، بجنورد و اسفراین افزود: از هر جوجه شتر مرغ یک ساله 35 تا 40 کیلو گوشت قرمز تولید می شود.

وی گفت: شش واحد تولیدی استان شامل 165 قطعه مولد و سه هزار و 300 قطعه پرواری است و واحدهای درحال پرورش نیز شامل دو واحد با ظرفیت 150قطعه مولد و دو هزار قطعه پرواری است.

مدیر امور طیور استان مهم‌ترین علت استقبال نکردن از ایجاد واحدهای پرورش شترمرغ را کمبود اعتبارات مالی و مشکلات مرسوم در دریافت تسهیلات بانکی اعلام کرد و گفت: به واحدهای پرواری شترمرغ که دارای پروانه بهره برداری از نظام مهندسی کشاورزی باشند، به ظرفیت 200 تا هزار قطعه، تسهیلات ارائه می شود.

شترمرغ، مقاوم در برابر شرایط محیطی و دارای عمر اقتصادی طولانی‌تر در مقایسه با سایر طیور است.

انتهای پیام/ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد حیدری
۱۴:۰۵ ۲۲ دی ۱۳۹۶
ممنون