به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ حمید ملک پور در نشست کارگروه احیای دشت شهرکرد با اشاره به ایجاد کانالهای هدایت آب به سمت این دشت گفت: میتوان با هدایت بخش عمدهای از آبهای سطحی و روان آبها، زمینه احیای این دشت را فراهم کرد.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد چاههای جذبی برای احیای دشت شهرکرد افزود: این چاهها توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر شهرکرد برای جمعآوری آب باران و روانآبها احدث می شود که نصب آشغال گیر در مسیر این چاهها الزامی می باشد.
فرماندار شهرستان شهرکرد با اشاره به مکان یابی ایجاد چاههای جذبی ادامه داد: این چاهها در مسیر آبراهه ها ایجاد می شود که اغلب در مرکز و جنوب شهرکرد است.
ملک پور با اشاره به تأمین آب شرب شهرکرد با 44 حلقه چاه در جنوب شهرکرد و آب کوهرنگ، خاطرنشان کرد: ایجاد چاههای جذبی نه تنها زمینه احیای دشت، بلکه آب مورد نیاز این چاه ها را نیز فراهم می کند.
وی با بیان اینکه تغییر اقلیم و برداشت بیرویه از آب به ویژه در بخش کشاورزی سبب شده تا سطح ایستابی دشت شهرکرد 27 متر کاهش یابد گفت: ایجاد کانال ها و چاههای جذبی از گرد و غبار ناشی از خشکی دشت در فصل تابستان جلوگیری و کاهش سطح ایستابی دشت را جبران می کند.
ملکپور با بیان اینکه دشت شهرکرد از جمله دشتهای ممنوعه کشور است ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرح های در حال بررسی، زمینه احیای این دشت فراهم شود.
انتهای پیام/ش