به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علیرضا قدرتی گفت: اهمیت کیفیت این محصولات در چرخه غذایی انسان غیر قابل انکار است و هرگونه سهل انگاری در تولید خوراک سالم برای دام و طیور باعث به خطر افتادن سلامت غذایی انسان می شود.
قدرتی با اشاره به اینکه دامپزشکی وظايف حاكميتي بر روند تولید خوراک دام ،طیور و آبزیان دارد افزود : باید خوراك سالم و بهداشتي برای مصرف صنعت دام و طيور كشور تهيه شود كه اين موضوع از اهمیت بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار است.
او در پایان تصریح کرد : با توجه به اینکه در حال حاضر 6 کارخانه خوراک دام و طیور با تولید سالانه 250000 تن در شهرستان قوچان وجود دارد، بازدیدهای دوره ای کارشناسان این شبکه از این کارخانجات در تمامی مراحل از جمله تولید، نگهداری، تهیه مواد اولیه، حمل و نقل، توزیع و عرضه مورد بازرسی و ارزیابی قرار می گیرد.
انتهای پیام// ح خ