به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ فرشید مطلوبی افزود: افزایش سطح زیر کشت چغندر قند و میزان تولید محصول در واحد سطح در سایه استفاده از بذور مرغوب و اصلاح شده و بالا بردن سطح اطلاعات و آگاهی چغندر کاران محقق شده است.
وی گفت: میانگین تولید بذر چغندر قند طی 10 سال گذشته در استان اردبیل یک هزار و 300 کیلوگرم بوده که امسال این میزان 30 درصد افزایش یافته و برای اولین بار در تاریخ 70 ساله کشت این محصول در استان به یک هزار و 700 کیلوگرم در هکتار رسیده است.
رییس اداره اصلاح و تهیه بذر چغندر قند اردبیل یکی
از راهکارهای اساسی در افزایش سطح زیر کشت و تولید این محصول را حمایت از شرکت های
خصوصی دانش بنیان در این زمینه دانست و افزود: حمایت از این شرکت ها می تواند در
افزایش سهم بازار داخلی بذور ایرانی و افزایش تولید این محصول تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام/ع