به گزارش خبرنگار
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روت کردن به معنای دسترسی ریشه ای به گوشی اندروید است و شما با این روش می توانید گوشی را به تمامی تنظیماتی که فقط سازنده آن توان تغییر آن ها را داشت، دسترسی پیدا کنید و آنها را تغییر دهید. البته این کار معایبی نیز دارد که می توان به ریست فکتوری نشدن گوشی، خارج شدن از زمان و خطر آسیب دیدن گوشی اشاره کرد. باید توجه داشت که روت کردن، قابلیت هایی را به گوشی اضافه می کند که ارزش این ریسک را دارد. در زیر می توانید قابلیت های اضافه شده به گوشی به واسطه روت کردن را مشاهده کنید.
1. حذف برنامه های سیستمی گوشی
کاربران نمی توانند نرم افزار های سیستمی که روی گوشی نصب شده اند را حذف کنند. با روت کردن گوشی می توانید بدون هیچ محدودیت نرم افزار ها را به صورت دلخواه پاک کنید و فضای گوشی خود را آزاد کنید.
2. خارج شدن از برنامههای درحال اجرا در پسزمینه
زمانی که شما از نرم افزار خارج می شوید، آن برنامه به طور کامل بسته نشده و در پس زمینه در حال اجرا است. برخی از گوشی ها نمی توانند نرم افزار های پس زمینه را ببندند. اگر گوشی شما چنین قابلیتی ندارد با روت کردن گوشی خود می توانید نرم افزار های درحال اجرا در پس زمینه را ببندید و سرعت گوشی خود را افزایش و مصرف باتری را کاهش دهید.
3. کنترل کامل بر روی گوشی
4. توانایی دیدن فایل هایی که سیستم عامل اندروید با آنها کار میکند
5. حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی
6. استفاده از اپلیکیشنهایی که برای کارایی نیاز به دسترسی به فایلهای سیستمی (Root) دارند نظیر برنامه های محبوبی چون Titanium Backup, Root Explorer …
7. تهیه پشتیبان از گوشی؛ میتوانید یک پوشه روی کارت حافظه خود بسازید و همه APK هایی رو که نصب کردهاید را در آن کپی کنید.
8. تغییر محل نصب برنامهها به کارتِ حافظه
9. استفاده از نرم افزار های هکری مثل xmod game
10. افزایش سرعت گوشی
11. افزایش عمر باتری
انتهای پیام/