به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی میل؛ یکی از هیجانانگیزترین بخش سفر آشنایی و مصرف غذاهای محلی است. غذاهای محلی در برخی از کشورهای جهان تا حدودی خارج از عرف است و همین موجب توجه بیشتر گردشگران به خوراکیهای خاص این مناطق میشود.
در ادامه با ساختار غذایی عجیب برخی کشورهای جهان آشنا شوید:
بالوت: جنین اردک که به صورت زنده آب پز میشود و خوراکی ثابت و شناخته شده در کشورهای آسیای جنوب شرقی است.
نوشیدنی مار و عقرب: مردم روستایی در ویتنام پس از گرفتن زهر مار و عقرب، آنها را در الکل نگه میدارند و برای درمان روماتیسم و کمردرد مینوشند.
شیئوکارا: خوراکی ژاپنی از جانوران دریایی است که با سس ویژهای که از تخمیر بدن همان جانوران تهیهشده، سرو میشود.
تخممرغ قرن: این تخممرغ برای ماهها داخل خاک رس، نمک و آهک نگهداری میشود و سپس مصرف میشود. این خوراک در بخشهایی از چین تهیه میشود.
خوکچههندی کبابی در پرو
رتیل کبابی در کامبوج
اختاپوس زنده خوراک ویژه در کره شمالی و جنوبی
توفوی خون: خون لخته شده خوک که به صورت آبپز در چین سرو میشود.
شامالاهو: سر گوسفند خوراک شب کریسمس در برخی از شهرهای نروژ است.
شیراکو: خوراکی است که در مناسبتهای خاص در روسیه، رومانی و ژاپن خورده میشود. این خوراک از دستگاه تناسلی ماهی تهیه میشود.
بندوگی: خوراک خیابانی در کره جنوبی که از کرم ابریشم تهیه میشود.
هارکارل: گوشت خشکشده کوسه خوراکی زمستانی در ایسلند است.
انتهای پیام/