به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان، محمدابراهیم الهیتبار در نشست شورای راهبردی جمعیت و شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی در استان همدان اظهار داشت: ثبت احوال در تصمیمگیری و تدوین سیاستهای کلان کشور نقش اساسی دارد و مسئولان براساس دادههای آماری این مجموعه راهبردها را ترسیم میکنند.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از سازمان ثبت احوال افزود: این سازمان براساس آمارهایی که ارائه میدهد، میتواند در پیشبرد اهداف و برنامههای توسعهای مؤثر باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه همدان در بحث ثبت وقایع حیاتی نسبت به میانگین کشوری وضعیت مطلوبی دارد، بیان کرد: تحلیل آمارهای مربوط به میزان موالید، مرگ و میر، ازدواج و طلاق باید توسط اساتید دانشگاهی انجام شود تا براساس نتایج حاصل از این بررسیها برنامهریزی هدفمند انجام گیرد.
وی با اشاره به اقدامات انجام در حوزه کاهش نرخ طلاق و کاهش تصادفات منجر به فوت در استان همدان گفت: ستاد صیانت از خانواده در دفتر امام جمعه همدان تشکیل شد و با ارائه دورههای آموزشی مناسب و مشاورههای تخصصی در تحکیم بنیان خانوادهها نقش مؤثری داشته است به طوری که 30 درصد پروندههای طلاق با رضایت و توافق زوجین منتفی شده است.
الهیتبار با تأکید بر ضرورت عزم همگانی برای کاهش آسیبهای اجتماعی عنوان کرد: مشکلات اجتماعی موجود در جامعه باید بیان شود تا در مردم ایجاد حساسیت کند و نسبت به جلوگیری از بروز ناهنجاریها مشارکت بیشتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه نرخ باروری در استان همدان باید با فرهنگسازی افزایش یابد، افزود: براساس برنامه پیشبینی شده شاخص نرخ باروری باید به 2.1 درصد برسد و در این راستا باید با انجام اقدامات مناسب به اهداف پیشبینی شده برسیم.
معاون استاندار همدان تصریح کرد: در مقطعی سیاست کنترل جمعیت در دستور کار قرار گرفت و در سالهای اخیر براساس تأکیدات مقام معظم رهبری سیاست افزایش جمعیت و حفظ سرمایه اجتماعی در اولویت قرار گرفته است.
وی بیان کرد: یکی از ضرورتهای افزایش نرخ باروری این است که هزینه درمان مشکلات ناباروری در تعهد پوشش بیمهای قرار گیرد که این موضوع توسط وزارت بهداشت در حال پیگیری است.
انتهای پیام/ د