وی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین 600 نفر به این اداره مراجعه میکنند، افزود: براساس ماهیت کار نیاز است مردم ماهی یکبار به این اداره مراجعه کنند که بدین منظور سه دبیرخانه در اداره ایجاد کردهایم.
رئیس اداره تأمین اجتماعی شهرضا با بیان اینکه تامین اجتماعی شهرضا در دو بخش مطالبات با دریافت حق بیمه و ارائه خدمات فعالیت میکند، اظهارداشت: بیشتر خدماتی که تأمین اجتماعی ارائه میدهد، مادام العمر است.
وی با اشاره به تبلیغات محیطی در راستای دسترسی راحت و سریع ارباب رجوع به واحدها، بیان کرد: در راستای صیانت از حقوق شهروندی در بدو ورود به شعبه تمام واحدها تابلونویسی شده است.
عشقی با اشاره به آگاه سازی بیمه شدگان نسبت به خدمات کوتاه مدت سازمان در مدت بیمهپردازی از طریق توزیع بروشور، اظهارداشت: با همکاری اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت افرادی که میخواهند پروانه کسب بگیرند را نسبت به قوانین بیمه راهنمایی میکنیم.
وی بیان کرد: شهرستان شهرضا یکی از معدود شهرستانهایی است که بخشی از خدمات تأمین اجتماعی و امور بیمهشدگان را برونسپاری و به کارگزاری بیمه واگذار کرده است.
رئیس اداره تأمین اجتماعی شهرضا با اشاره به اینکه بیمه زنان خانهدار تحت عنوان بیمه مشاغل آزاد شناخته میشود، گفت: بیمه زنان خانهدار تمام شرایط بیمه مشاغل آزاد را دارد و زنان با پرداخت 30 سال و 50 سال سن و یا 20 سال و 60 سال سن بازنشسته میشوند.
بخشدار مرکزی شهرضا در ادامه جلسه با ارائه گزارش عملکرد بخشداری در حوزه صیانت از حقوق شهروندی در روستاهای شهرضا، گفت: شهرستان شهرضا دارای 23 روستای دارای سکنه است و اقدامات خوبی بعد از انقلاب در راستای محرومیتزدایی در روستاهای شهرستان انجام شده است.
محسن یونسی با بیان اینکه 21 روستا دارای دهیاری است، افزود: احداث و تکمیل ساختمان دهیاریها، آزادسازی و زیرسازی آسفالت معابر روستایی، نامگذاری معابر روستایی و ساخت و تکمیل پارک و بوستانهای کودک در روستاهای شهرضا بخشی از خدمات عمرانی در بخش مرکزی روستاهای شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد روستاها از ساختمان مجهز دهیاری با امکانات کامل برخوردار هستند، بیان کرد: حداقلهای بهداشتی مانند وجود غسالخانه و آرامستان در روستاهای بخش مرکزی وجود دارد.
بخشدار مرکزی شهرضا با اشاره به وجود ایستگاه آتشنشانی با تجحهیزات کامل در روستای اسفرجان، بیان کرد: 20 کانون فرهنگی روستایی داریم که تا پایان سال با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشداری تجهیز میشوند.
فرماندار شهرضا نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری هفته فرهنگی در شهرضا، اظهارداشت: در معرفی شهرضا هفته فرهنگی نخستین گام بود.
محسن گلابی با بیان اینکه فرهنگ مسئلهای جناحی و خطی نیست، افزود: شرکت در مراسم هفته فرهنگی شهرضا پاسداشت از حریم و حرمت شهرستان است و شرکت در جلسات مرتبط با سیاست نیست.
وی با بیان اینکه جامعه بدون فرهنگ هویت ندارد، بیان کرد: افرادی با شایعه سازی میگویند که برای برگزاری برنامههای هفته فرهنگی 10 میلیارد ریال هزینه شده در حالی که هیچ اعتبار دولتی برای این منظور اختصاص نیافته است.
فرماندار شهرضا تصریح کرد: در برگزاری مراسمهای هفتهای که در آن سرداران شهید و دیگر رزمندگان و ایثارگران شهرستان شهرضا که بخش مهمی از فرهنگ ایثار و مقاومت مردم هستند، معرفی میشوند و یا رونمایی از 50 عنوان کتاب نویسندگان شهرضایی و یا معرفی عالمان و دانشمندان بزرگ این شهرستان هیچ اعتبار دولتی هزینه نشده است.
وی با تأکید بر اینکه باید اصل فرهنگ شهرضا را زیر سئوال نبریم، تصریح کرد: افراد حق ندارند به دلیل مصالح شخصی اصل برنامهای که برای معرفی جایگاه فاخر مردم یک شهرستان برگزار شده را زیر سئوال ببرند.
گلابی با بیان اینکه هفته فرهنگی یعنی اینکه فرهنگ گفتاری و رفتاری خود را اصلاح کنیم، گفت: هفته فرهنگی واقعی هفتهای است که بدانیم چگونه با یکدیگر مسالمتآمیز برخورد کنیم.
وی با بیان اینکه صیانت از حقوق شهروندی لازمه حفظ کرامت انسانی است، بیان کرد: حقوق شهروندی یک حقوق متقابل بوده که روابط مردم را با دولت تبیین کرده و از سوی دیگر وظایف دولت را نسبت به مردم و نوع همکاری و تعامل مردم با دولت را تبیین میکند.
فرماندار
شهرضا افزود: برگزاری کارگاههای آموزشی در راستای حقوق شهروندی در ادارات
شهرستان، همایشها و تشکیل کمیته صیانت از حقوق شهروندی در دستگاههای
اجرایی گامهای مؤثری در راستای ارتقای عملکرد دستگاههای اجرایی شهرستان
در زمینه صیانت از حقوق شهروندی است.
انتهای پیام/م