علیرضا معصومی در این راستا گفت: نقش و تأثیر رسانهها در دنیای کنونی بر کسی پوشیده نیست و همین امر باعث شده است تا در دانشگاه فرهنگیان این اراده جمعی به وجود آید که دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان که همان معلمان آینده خواهند بود درزمینه سواد رسانه آموزشهای مربوطه را بگذرانند تا بتوانند هم در نظام آموزشوپرورش تأثیرگذار باشند و هم جریان رسانهای انقلاب اسلامی را در دهههای آتی هدایت کنند.
مسؤول روابط عمومی نهاد رهبری دانشگاه فرهنگیان اصفهان با اشاره به تألیف کتاب درسی تفکر و سواد اظهار داشت: با توجه به تدوین و تعریف درس جدید تفکر و سواد رسانه و تقویت مهارتهای شناختی و عملی در این حوزه میتواند برای آمادهسازی دانشجو معلمان و نو معلمان بسیار تأثیرگذار و مفید باشد.
وی اظهار داشت: ازاینرو ما در دانشگاه فرهنگیان اصفهان با فعال کردن کانونهای رسانه و ارتباطات به دنبال دستیابی به اهداف موردنظر هستیم و امیدواریم با برنامهریزی صحیح و اجرای منظم این برنامهها در حوزه رسانه بتوانیم پس از اجرای موفق طرحها در استان اصفهان بهصورت آزمونه آن را به دانشگاه فرهنگیان کشور ارائه دهیم.
معصومی گفت: در این راستا به فضل الهی دوره آموزش سواد رسانه در دانشگاه فرهنگیان اصفهان باهدف ارتقاء دانش تخصصی اعضای کانونهای رسانه با حضور اساتید مجرب این حوزه برگزارشده است.
وی افزود: ازجمله کارگاههای پیشبینیشده در این دوره میتوان به آموزش خبرنویسی، مصاحبه خلاق، عکاسی خبری، شبکههای مجازی،فنهای رسانه و... اشاره کرد.
این دانشجوی فعال در حوزه رسانه همچنین به برنامههای عملی و بازدیدهای مرتبط با موضوع سواد رسانه اشاره کرد و گفت: بازدیدهایی جهت آشنایی با روند فعالیتهای روزنامهها، خبرگزاریها و مطبوعات و مشاهده دستاوردهای آنها پیشبینی شده است که ازجمله آن میتوان به خبرگزاریها و مطبوعات استانی و ملی و اداره ارتباطات رسانهای شهرداری اصفهان نام برد.
معصومی
در پایان درباره تعداد افراد شرکتکننده در دوره گفت: به دلیل سطح تخصصی
پیشبینیشده برای این دوره در مرحله اول با شرکت 30 نفر از دانشجو معلمان
فعال در زمینه رسانه در پردیس شهید باهنر اصفهان در روزهای اول و دوم دی
ماه برگزار شد.
انتهای پیام/م