رضا نوری متخصص تغذیه در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه آهن در سلامت و تامین اکسیژن بدن تاثیر بسزایی دارد، گفت: آهن در خون، سلول ها و كبد ذخیره می شود که کمبود آن باعث کاهش تاثیرات گلبول های سفید در حفظ ایمنی بدن می شود
وی درباره عوامل تاثیر گذار بر افزایش آهن بدن گفت: مواردی مانند بارداري، خستگی، مراحل رشد، از دست دادن خون در حین عمل جراحی و كم خونی باعث افزایش جذب آهن می شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در زمان تامین کافی آهن بدن، جذب آن رو به کاهش است، اظهار داشت: آهن در مواد غذایی گیاهی و حیوانی (گوشت) یافت می شود که نوشیدن چای و قهوه با غذا، مصرف اسفناج، اسید کلرییریک، پلی فنل، ویتامین C، آنتي اسيد با غذا، مكمل، كلسيم و فسفر جذب آن را کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه پلی فنل باعث درمان سرطان و بهبود دردهای استخوانی می شود، عنوان کرد: مصرف انگور و چای سبز (سرشاز از پلی فنل) همراه با هر وعده غذایی باعث کاهش آهن بدن می شود.
نوری با اعلام اینکه نوشیدن چای باعث کاهش 10 درصدی حمله قلبی می شود، تصریح کرد: مصرف چای به دلیل وجود ماده فلاوونوئید مانع لخته شدن خون می شود.
وی افزود: عواملی مانند تعريق و ادرار زیاد، يبوست و خونريزي بیش از حد آهن بدن را دفع می کند.
انتهای پیام/
ویک انسان چاق زیادی دوست دارد غذا بوخورد تا سیر شود ،اگر روی غذا چایی پر رنگ بوخورد عذای او در بدن جذب بدن نمی شود تا چاق شود و وزن او همان وزن ثابت می ماند .
خوبی چای برای افراد لاغر این است ،چای سلول های مغز را دورست می کوند اگر آسیب ببیند ،یک مساله مغزی برای تمیرات سلولهای آسیب دیده می باشد