پوست کدو را دور نریزید. پوست کیوی سرشار از پروبیوتیک است که در خواب بهتر به شما کمک می کند.

گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان - همه ما بعد از آشپزی یا بعد از صرف یک وعده غذایی قسمتهایی از میوه یا مواد غذایی را دور می ریزیم.

در واقع قسمت هایی که برای ما حکم دور ریز دارند می توانند جز ماده های غذایی بسیار مهم محسوب شوند.

هسته ها، دانه ها، پوست و اجزای مهم دیگری هستند که در طب چینی به عنوان دارو از آن استفاده می کنند.

اگر بتوانیم این قسمت ها را به درستی استفاده کنیم بخش عمده ای از زباله ها را هم کاهش می دهیم.

پوست کدو

کدو از آن دسته سبزیجاتی است که معمولا با پوست مصرف می شود.

گاهی هم پوست آن دور ریخته می شود.

پوست این سبزی می تواند در از بین بردن آثار موم عسل بسیار مفید باشد.

یا حتی برای از بین بردن باقیمانده آثار آفت کش ها از پوست کدو می توان استفاده کرد.

پوست کیوی

کیوی میوه پر خاصیت و سرشار از ویتامین ها می باشد.

پوست این میوه را دور نریزید. پوست کیوی سرشار از پروبیوتیک است که در خواب بهتر به شما کمک می کند.

قبل از خواب کیوی را با پوست میل کنید تا خوابی عمیق و راحت داشته باشید.

همچنین پوست این میوه سرشار از ویتامین C میباشد که یک لایه بردار قوی برای پوست صورت محسوب می شود.

پوست ذرت

بلال یا ذرت یک میان وعده بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین ها می باشد.

ابریشم های اطراف بلال از خواص بالایی برخوردار است که معمولا دور ریخته می شوند. این رشته های پر خاصیت جنبه درمانی نیز دارند.

سر شار از کربو هیدراتها، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ساپونین، تان و فلاونوئید می باشد. خواص ضد قارچی این رشته ها می تواند مشکلات پروستات و سنگ کلیه را هم درمان کند.

البته دم کردن این رشته ها در چای در کاهش عفونت های دستگاه ادراری بسیار مفید است.

پوست و رشته های ذرت را در آب داغ خیس کنید و بخار پز کنید با اضافه کردن ادویه ها در کنار ذرت میل بفرمایید.

لیمو

پوست لیمو ترش از بهترین داروهای ضد سرطان محسوب می شود.

یک مطالعه نشان داده است که اثرات پوست لیمو به شدت می تواند سرطان پروستات را کاهش دهد.

بعد از مصرف لیمو ترش پوست آن را خشک کنید و به عنوان پودر در انواع غذاها مصرف کنید.

برگ گلها

خوردن گلها یک رژیم باستانی محسوب می شود.

استفاده از گلبرگها درپخت و پز و یا دمنوش ها در بسیاری از کشورها رایج است.

استفاده از گل داودی و ویولا در میان گلها بسیار رایج است چرا که به عنوان یک ماده غذایی دارای پتاسیم بالایی می باشد.

همچنین میزان بالایی کلسیم و فسفر و آهن در برگ گلها بسیار یافت می شود.

به طور کلی استفاده از تمام قطعات مواد خوراکی جهت سلامتی انسانها مفید است.

از زمان باستان تا کنون استفاده از این قطعات رایج بوده.

در فرهنگ های بومی امریکایی و چینی و حتی ایرانی نیز این فرهنگ مشاهده می شود.

منبع: عصرایران

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.