جباروند دبيركل انجمن چشم پزشكي ايران در گفتگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به آلودگي هوا و آسيب هاي چشمي به ناشي از آن گفت: در زماني كه ميزان آلودگي هوا و ذرات ريز معلق از حد مجاز افزايش پيدا كند ، آن گاه مواد آلوده و سمي موجود در هوا با اشك انسان تركيب شده و وارد ساختمان چشم مي شوند.
وي ادامه داد: در روزهايي كه ميزان آلودگي هوا از حد سالم عبور كرده براي محافظت از چشم بايد جشم را با آب معمولي شست و شو داد و لبه های پلك را ماساژ داد تا چشم و ساختمان آن دچار آسيب های ناشی از مواد سمی نشوند.
دبيركل انجمن چشم پزشكي با تاكيد بر افزايش پلك زدن زمان هايي كه شم در معرض هواي آلوده قراردارد، گفت: افزايش پلك زدن موجب مي شود كه مواد سمی كه وارد چشم شده با اشك از مجراي اشكی و راه بينی خارج شوند.
جباروند با اشاره به دفعات شست و شو چشم در روزهاي آلوده در كلان شهرها گفت: خوشبختانه مردم ما حداقل سه بار در روز وضو مي گيرند و اينكار خود موجب دور شدن آلودگي و ذرات معلق از چشم ، دست و صورت می شود . علاوه بر اين سه بار حتما هر بار كه از سرويس بهداشتی استفاده مي شود ، صورت و چشم ها را شست و شو دهيد تا آلودگی و مواد سمی وارد چشم نشوند.
انتهای پیام/