وی افزود: برنامههای پیشگیری از اعتیاد را باید بدور از شعار درمانی و گفتار درمانی در جامعه هدف پیش برد تا بتوانیم از نظر کمی وکیفی زیانها به حداقل برسانیم.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: در کمیته پیشگیری و فرهنگی اقدامات خوبی در استان انجام گرفته است اما راضی کننده نیست و ازآنجا که تا نقطه مطلوب فاصله داریم باید کارهای دیگری در استان شروع شود.
وی با اشاره به اینکه کیمته پیشگیری و فرهنگی استان برنامههای آموزشی خود را از یک سال پیش در استان آغاز کرده است افزود: امسال طرح توانمندسازی دانشآموزان، والدین و کارکنان آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفت و در فاز نخست کارگاه آموزشی برای دانشآموزان ناحیه یک و دو خرمآباد، دانشآموزان شهرستان بروجرد و دلفان تشکیل شد.
کریمی فرگفت: امسال در سطح مدارس ناحیه یک و دو خرمآباد 79 کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد، در سطح مدارس شهرستان بروجرد 41 و در مدارس شهرستان دلفان 27 کارگاه آموزشی برگزار شد که در مجموع برای 11 هزار و 110 دانشآموز آموزشهای لازم ارائه شد.
وی به آموزش 14 هزار اولیا دانشآموز و برگزاری هزار 500 کارگاه آموزشی برای کارکنان آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: با حضور اساتید مجرب هر کلاس آموزشی در قالب سه ساعت برگزار شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: با توجه به برگزاری امتحانات دانشآموزان در دی ماه، فاز دوم آموزشهای پیشگیری از اعتیاد در بهمن و اسفند ماه امسال اجرایی میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون 420 کارگاه آموزشی در سطح مدارس سه شهرستان استان برگزار شده است گفت: در فاز دوم 498 کارگاه آموزش پیشگیری از اعتیاد در مدارس استان تشکیل میشود.
کریمی فر اعزام دانشآموزان به اردوهای راهیان نور را یکی مولفههای اثر گذار در کاهش آسیبهای اجتماعی دانست و افزود: با هماهنگی سپاه لرستان سالانه 28 تا 30 هزار دانش اموز لرستانی به سرزمین راهیان نور اعزام میشوند.
انتهای پیام/م