غذاخوردن یکی از لذت بخش ترین بخش سفر به ایتالیاست و بی شک این مواد ساده در کنار هم به یادماندنی ترین طعم دنیا را به شما می دهند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای چشیدن غذاهای ایتالیایی 10 نقطه را به شما معرفی می کنیم که هر غذای اصیل را باید در مکان خاص خودش سفارش داده و میل کنید.
درست است که سند "پیتزا" به نام کُلِ ایتالیا زده شده اما آن پیتزای واقعی ایتالیایی را در شهر "ناپل" مزه کنید.
"لازانیا"ی معروف ایتالیایی که همان ورقه های لازانیا ،گوشت ،سس و پنیر است را در شهر مخصوص خودش "بولونیا" میل کنید.
"اسوبوکو" با گوشت گوساله ،هویج،کرفس،گوجه فرنگی ،جعفری و ریحان ،سیر و ... تهیه می شود؛بهترین نوع آن را میلان موجود است.
ایتالیایی ها مخترع بستنی نبودند اما "ژلاتو" آنها به دوره رنسانس برمی گردد که دسر کِرِمی یخ زده خوشمزه ای است و برای خوردنش شما را به شهر خاصی محدود نمی کنیم!
سالاد سالم "پانزانلا" را در توسکانی سفارش دهید.
نان "فوکاسیو" معروف ترین نان ایتالیایی است که پیشنهاد می شود در لیگریا خریداری کنید.
اسپاگتی "کاربونارا" واقعی را فقط در رُم می بینید!
غذای "Ciccheti" در حقیقت اسنک یا کنار غذاهای ساده و خوشمزه ای که در ونیز مرسوم است.
"کاپوناتا" غذایی سیسیلی الهام گرفته از آشپزی یونان،اعراب و اسپانیایی و سالاد گرم سبزیجات و بادمجان است.
"بوراتا" پنیر تازه ایتالیایی است که بهترین نوع آن را در "پولیا" می توانید تهیه کنید.