به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ علی رحمتی در همایش تجلیل از اعضای مدیریت بحران شهرستان خلخال افزود: با وجود توسعه شبکه های هوایی و ریلی در کشور هنوز هم 90 درصد جابجایی مسافر و کالا از طریق شبکه راه های ارتباطی کشور انجام می شود و این امر اهمیت راهداری و حمل و نقل جاده ای را نشان می دهد.
وی بیان کرد: در سال گذشته حدود سه میلیون نفر در جاده های ارتباطی این استان تردد و همچنین سه میلیون 500 هزار تن کالا از طریق شبکه جاده ای این استان جابجا شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: هم اکنون 47 شرکت مسافربری با بکارگیری یک هزار و 350 دستگاه اتوبوس در جابجایی مسافران در داخل استان اردبیل و یا بین استانی فعالیت دارند.
رحمتی اظهار کرد: برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر راهداری به مردم و مسافران دوربین های نظارت راه ها و تردد شمار در بیشتر راه های ارتباطی استان نصب شده و از آنها تنها برای مدیریت راه ها استفاده شده و هیچ گونه تخلف رانندگی در این سامانه ثبت نمی شود.
وی گفت: در سال گذشته 64 میلیون تردد در راه های استان اردبیل به ثبت رسیده که 12 درصد مربوط به خودروهای سنگین و مابقی خودرو های سبک بود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل در ادامه با انتقاد از کمبود اعتبارات راهداری گفت: در سال گذشته از 66 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده برای بخش راهداری استان تنها 30 درصد تخصیص یافت و امسال نیز با وجود افزایش حجم برف روبی و بازگشایی راه ها 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برای راهداری 6 هزار و 371 کیلومتری راه اصلی ، فرعی و بزرگراه استان منظور شده است.
انتهای پیام/ع