برداشت نیشکر در تنها قطب تولید این محصول در گیلان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛ مدیر جهاد کشارزی صومعه سرا امروز گفت : 95 خانوار نیشکر کار این شهرستان برداشت نیشکر را از 22 هکتار از زمین های تالابی این شهرستان آغاز کردند.

 

احمد پادیاب با اشاره به افزایش 15 درصدی کشت نیشکر در این شهرستان افزود : پیش بینی می شود نیشکر کاران صومعه سرایی امسال 26 تن شکر سیاه به ارزش 5 میلیارد و 700 میلیون ریال تولید کنند.

وی با اشاره به اینکه 50 کارگاه تولید شکر سیاه در صومعه سرا فعال است افزود : در مراحل کاشت ، داشت و برداشت نیشکر از هیچگونه کود و سم شیمیایی استفاده نمی شود و شکر سیاه یک محصول کاملا ارگانیک است.

نیشکر اوایل اردیبهشت در شهرستان های صومعه سرا کشت و اواخر پاییز برداشت می شود.

این شهرستان به دلیل داشتن زمین های تالابی تنها قطب کشت نیشکر در گیلان است.

کشت نیشکر در صومعه سرا قدمت بیش از 100 سال دارد.

در املش هم چند سالی است بصورت پراکنده نیشکر کشت می شود.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.