اهواز؛

تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در خوزستان

بیش از 130 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان خوزستان تولید شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در آذر تولید 130 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیکماه سال جاری با پرورش 55 هزار و 500 قطعه مرغ گوشتی حدود 139 تن گوشت مرغ عاری از آنتی بیوتیک در سطح استان تولید شده است.

 محمد مشکورزاده افزود : در سال گذشته تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک استان حدود 4 هزار تن بوده است که بیش از 3 درصد از کل تولید گوشت مرغ استان می باشد.

 مرغ بدون آنتی بیوتیک به مرغی گفته می شود که در طول دوره پرورش آن از هیچ آنتی بیوتیک مجاز و یا غیر مجاز استفاده نشده است و موجب افزایش کیفیت گوشت مرغ و بهبود مزه آن می شود.

انتهای پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.