به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در آذر تولید 130 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیکماه سال جاری با پرورش 55 هزار و 500 قطعه مرغ گوشتی حدود 139 تن گوشت مرغ عاری از آنتی بیوتیک در سطح استان تولید شده است.
محمد مشکورزاده افزود : در سال گذشته تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک استان حدود 4 هزار تن بوده است که بیش از 3 درصد از کل تولید گوشت مرغ استان می باشد.
مرغ بدون آنتی بیوتیک به مرغی گفته می شود که در طول دوره پرورش آن از هیچ آنتی بیوتیک مجاز و یا غیر مجاز استفاده نشده است و موجب افزایش کیفیت گوشت مرغ و بهبود مزه آن می شود.
انتهای پیام/و