به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ حسین خاکساری، مدیرعامل بنیاد مهدویت استان کرمان در جلسه شورای راهبردی بنیاد مهدویت اظهار داشت: در بحث تلاوت قرآن کریم باید چشمانداز اصلی تربیت حامل قرآن باشد.
وی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام(ص) حاملان قرآن و شب زندهداران را اشراف امت خود معرفی میکند گفت: آدم نابینا از دنیا توشه جمعآوری کرده و بعد آنها را میگذارد و میرود اما آدم بینا از دنیا توشه برمیدارد و به همراه خود میبرد.
خاکساری با بیان اینکه خداوند در آیه 85 سوره نساء میفرماید: هر کس شفیع کار خیر شود، ثواب کار خیر را به او میدهیم.
وی با اشاره به اینکه در بنیاد مهدویت برنامههای خوبی برای پرورش دانشآموزان تدارک دیده شده است خاطرنشان کرد: در یکی از این طرحها 15 هزار دانشآموز مستعد در استان کرمان که اگر کار فرهنگی بر روی آنها انجام شود ثمر میدهد در طرح انتظار فرهیختگان تحت پوشش برنامههای مهدوی قرار میگیرند.
خاکساری افزود: در پایان این طرح نیز دانشآموزان در یک دوره آموزش تکمیلی در مشهد مقدس برنامههای مهدوی خود را دنبال میکنند و سال گذشته هزار و 400 دانشآموز در دورهای به مدت یک ماه و نیم در مقاطع مختلف تحصیلی این دوره را فرا گرفتند.
وی با اشاره به اینکه الگوسازی بین دانشآموزان در دستور کار بنیاد است و در این زمینه کتابهای معرفی الگوها چاپ شده است و به دانشآموزان شرکت کننده در طرح داده میشود گفت: متاسفانه الگوهای جامعه به دانشآموزان معرفی نشده و قصد داریم نسل جوان از بی هویتی خارج شود و الگوهای خوب اسلامی را بشناسد.
وی با بیان اینکه بحرانی که هماکنون شاهد آن هستیم بحران کمبود قاری قرآن در کشور و استان است تصریح کرد: طرح تربیت قاری قرآن و شناسایی دانشآموزان خوش صوت و لحن در حال اجرا است و در این طرح هزار و 600 دانشآموز دوره تکمیلی قرآن را میبینند.
خاکساری با اشاره به اینکه 400 دانشآموز در مشهد مقدس و هزار و 200 نفر در کرمان دوره تکمیلی قرآن را فرا میگیرند یادآورشد: راهاندازی کرسی تلاوت شهرستانی با هدف ترویج فرنگ قرآنی و شناسایی دانشآموزان مستعد قرآنی در دستور کار است.
انتهای پیام/س