به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سیدحسن حسینی معاون
بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت
یک میلیون و 600 هزار تن محصول صیفی وسبزی برداشت شود.
وی گفت :
برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان 15 درصد نسبت به پارسال افزایش دارد.
معاون بهبود
تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: فصل برداشت محصولات صیفی در
هرمزگان از آبان آغاز شده است و تا خرداد سال آینده ادامه دارد.
حسینی گفت
: آب و هوای مناسب ، پهنه بندی زمینهای کشاورزی ، استفاده از کارشناسان
جهادکشاورزی و رعایت اصول فنی از مهمترین عوامل افزایش تولید محصولات سبزی و صیفی
است.
وی افزود:هرمزگان
در فصل سرد سال جزو استانهایی است که تامین کننده محصولات سبزی و صیفی بازار سراسر
کشور است.
هرمزگان
از نظر سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی رتبه نخست را در کشور دارد.
وی گفت :
محصول برداشت شده علاوه بر مصرف در استان به تهران ، اصفهان ، شیراز و مشهد
فرستاده می شود.
انتهای پیام/ف