به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛نجفی گفت: طبق شاخصهای اعلام شده در ارزیابیهای سازمان محیط زیست، در دو سال گذشته، تبریز در بین کلانشهرهای کشور، کمترین روزهای آلودگی را داشته است؛ با این حال، همین میزان آلودگی نیز باید تدبیر، ریشهیابی و مهار شود.
وی تصریح کرد: شاخص آلودگی هوای تبریز روزهای اخیر رشد قابلتوجه داشته است که البته نیروگاه تبریز که قاعدتاً باید از گاز طبیعی برای فعالیت خود استفاده کند، با استفاده از سوخت مازوت، 75 پیسیآی آلودگی روانه هوای تبریز میکند.
نجفی با طرح این سئوال که چرا باید در مجاورت کلانشهری چون تبریز، چنین معضلی، تا این حد بتواند در وضعیت زیستی شهر تاثیر سوء بگذارد، گفت: از شورای شهر انتظار میرود با توجه به تخصص، تاثیرگذاری و ظرفیتهای قانونی خود، این معضل را مورد توجه قرار دهد.
شهردار تبریز به اقدامات صورت گرفته در خصوص معضل وضعیت هوا اشاره کرد و افزود: در سه ماه گذشته، شهرداری تبریز با افزودن 2 هزار تاکسی جدید و 290 اتوبوس تککابین و دوکابین به ناوگان حمل ونقل عمومی، تلاش خود را برای روانسازی ترافیک عمومی شهر و مهار آلودگی هوا به کار گرفته است.
وی با بیان اینکه نیمی از بودجه عمرانی کلانشهر تبریز، به پروژه مترو اختصاص مییابد، اظهار امیدواری کرد با آغاز مسافرگیری قطار شهری در محدوده مرکزی شهر، تاثیرگذاری این پروژه در خدمت آسایش شهروندان و تعدیل آلایندگی شهر باشد.
نجفی در بخش دیگری از سخنان خود از ارایه لایحه دوفوریتی بخشودگی 30 درصدی عوارض و جرایم ساختمانی، در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.
شهردار تبریز همچنین در این جلسه لایحه تعرفه عوارض محلی سال آینده را تقدیم رئیس شورای اسلامی شهر کرد.
انتهای پیام/ش