به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حمیدرضا الوند گفت :به هرگونه فعالیت جسمی یا ذهنی هدفداری که به صورت فردی یا گروهی انجام بپذیرد و موجب کسب لذت و افناع نیازهای کودک شود، بازی درمانی می گویند.
وی با اشاره به اینکه بازی از ضروریات زندگی کودکان است، تصریحکرد: کودکان از طریق بازی افکارشان را بازگو می کنند و به همان راحتی که بزرگسالان احساساتشان را با کلمات بیان می کنند، آنان نیز همین کار را به وسیله بازی انجام می دهند.
الوند خاطر نشان کرد: امروزه از بازی یا بازی درمانی به عنوان روشی برای درمان مشکلات کودکان استفاده می کنند که از این طریق به کودکان کمک می کند تا بتوانند مسائل و مشکلاتشان را حس کنند و ویژگی های روانی خود را بشناسند.
وی اظهار داشت : در این دوره آموزشی به کودک فرصت داده می شود تا احساسات آزاردهنده و مشکلات درون خود را از طریق بازی بروز داده و آنها را به نمایش بگذارد.
مدیرکل بهزیستی استان همدان بیان کرد: با بازی درمانی در کودکان بی قرار، حواس پرت که کنترل کمی روی حرکات بدنی خود دارند و براحتی هم متوقف نمی شوند، کمک می کند تا تنش آنها آرام شود یا کودکانی که مورد ضرب و شتم و آزار جنسی قرار گرفته اند، می توانند از طریق بازی درمانی تا حد زیادی به آرامش و بهبود برسند.
وی تصریح کرد: در جلسات بازی درمانی منشأ اصلی این احساسات شناخته می شود و درمانگر به جای آن که احساسات و عواطف کودک را نادیده بگیرد یا انکار کند، آنها را می پذیرد و به کودک اجازه می دهد با مطرح کردن آنها، آرام و سبک شود.
وی با بیان اینکه نقش بازی در کودکان موجب شکوفایی استعدادهای نهفته و بروز خلاقیت می شود، افزود: همچنین کودکان با ابراز احساسات عواطف ترس ها و تردیدها ؛ مهرو محبت ؛ خشم و کینه و نگرانی ها آشنا می شود.
انتهای پیام/ غ