وی افزود: در استان نیز با مشارکت فرمانداری ها، بخشداری ها و سایر دستگاههای ذیربط شاهد تحقق بخش مهمی از پیاده سازی برنامه استقرار دولت الکترونیک در استان هستیم که امیدواریم با تحقق کامل این برنامه و راه اندازی دفاتر خدمات آی سی تی در تمامی روستاها بتوانیم خدمات را در دور دسترس ترین نقاط نیز به مردم و هم استانی های عزیز ارائه دهیم.
صفرزاده همچنین به برخی اقدامات انجام گرفته در استانداری در راستای توسعه دولت الکترونیک اشاره و خاطرنشان کرد: استقرار و فعالیت دیتاسنتر استانداری در محل جدید خود و استفاده از امکانات ویدئو کنفرانس برای برگزاری جلسات و ارتباط با شهرستان ها از جمله اقدامات مثبت در این زمینه است و در تلاش هستیم که ساختار دولتی را در استان بیش از پیش به فناوری های نوین ارتباطی و مدیریتی مجهز کنیم.
معاون استاندار همچنین در ادامه بر ضرورت تهیه برنامه جامع اصلاح نظام اداری استانداری، فرمانداری ها و بخشداری های تابعه در استان تاکید کرد.
رسول مقابلی رئیس مرکز برنامه ريزي، نوسازي و توسعه فناوري اطلاعات استانداری و دبیر کمیته نیز در این جلسه، جایگاه، شرح وظایف و اهداف كميته اصلاح ساختار، فرايندها، توسعه دولت الكترونيك و فناوري هاي مديريتي استانداري را تشریح کرد.
سایر اعضای کمیته نیز در این جلسه دیدگاهها و نظرات خود را در خصوص راهکارهای تحقق اهداف كميته اصلاح ساختار، فرايندها، توسعه دولت الكترونيك و فناوري هاي مديريتي استانداري بیان نمودند.
گفتنی است كميته اصلاح ساختار، فرايندها، توسعه دولت الكترونيك و فناوري هاي مديريتي استانداري يكي از كميته هاي زيرمجموعه كارگروه توسعه مديريت استانداري است و اين كميته بر اساس شرح وظايف مندرج در دستورالعمل مي تواند كارهاي اساسي و زير بنايي در اصلاح ساختار و فرايندها انجام دهد.
انتهای پیام/م