به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛حمید صمدزاده عصر امروز در حاشیه راه اندازی نخستین پایگاه دائمی سلامت دهان و دندان شهرستان سبزوار در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هدف اصلی وزارت بهداشت پرداخت هزینه محدود خدمات دهان و دندان از جیب مردم است، گفت: تاکنون 100 پایگاه سلامت دهان و دندان در سراسر کشور راه اندازی شده که خوشبختانه آموزش و پرورش مکانی برای استقرار دندان پزشک و آموزش یار سلامت قرار داده است.
وی با بیان اینکه سالانه ایرانیان 6 هزار میلیارد تومان برای خدمات سلامت دهان و دندان پرداخت میکنند، افزود: با راهاندازی پایگاههای سلامت دهان و دندان دانشآموزان هزینههای پرداختی از جیب مردم کاهش یافته است.
رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: طی دو سال گذشته خدمات سلامت دهان و دندان در مناطق محروم و روستایی گسترش یافته است.
صمدزاده اضافه کرد: در مناطق روستایی خدمات دهان و دندان به گروههای هدف همانند افراد کمتر از 14 سال، زنان باردار به صورت رایگان انجام میشود.
وی با اشاره به اجرای طرح فلوراید ترابی در مدارس ابتدایی سراسر کشور، تصریح کرد: برای پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان تاکنون دو نوبت وارنیش فلوراید انجام شده و نوبت سوم این طرح نیز با گسترده 90 درصد دانشآموزان ابتدایی سراسر کشور در حال انجام است.
رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه برای وارنیش فلوراید دانشآموزان 20 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است، بیان کرد: این میزان اعتبارات برای خرید و توزیع وارنیش فلوراید مدارس ابتدایی سراسر کشور است.
صمدزاده با بیان اینکه بیمهها برای ارائه خدمات دهان و دندان به مردم همکاری نمیکنند، عنوان کرد: برای پایگاههای سلامت دهان و دندان دانشآموزان هزار و 200 نیرو دندان پزشک جذب شده و نیز 15 هزار مراقب سلامت جذب شده است.
وی یادآور شد: برای 23 میلیون جمعیت روستایی بالغ بر هزار و 200 مرکز بهداشت و درمان راهاندازی شده است.
انتهای پیام/ع