به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ دكتر محمد كاظمزاده با اشاره به اهميت غذا و اولويت اين موضوع در وزارت متبوع گفت: غذا به عنوان كليديترين شاخص سلامت، نگاه جدي و مسئولانه ميطلبد كه طرحهاي پژوهشي، تحقيقي و عملياتي بويژه در خصوص كاهش استفاده از نمك، چربي و قند با تأكيد بر نشانگرهاي رنگي تغذيهاي ميتواند ابزاري براي تحقق اين مهم باشد.
وي، توجه به موضوع قاچاق را از ديگر برنامههاي اصلي سازمان غذا و دارو بيان كرد و افزود: این موضوع بسيار جدي است و پيشگيري از آن، نيازمند فرهنگسازي، آموزش عمومي و برنامهريزي است.
دكتر كاظمزاده، بازديد و نظارت مستمر را بخشي از وظايف معاونتهاي غذا و دارو برشمرد و نيمي ديگر را توليد برنامههاي عملياتي دانست.
مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه اظهار كرد: فرهنگسازي، آموزش عمومي، پايش برچسبگذاري، نظارت مستمر و فعاليتهاي برونبخشي از برنامههاي مهم اين مديريت در سال 96 است.
انتهای پیام/ ش