مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه، غذا را كليدي‌‏ترين شاخص سلامت بيان كرد.

غذا، كليدي‎ترين شاخص سلامت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ دكتر محمد كاظمزاده با اشاره به اهميت غذا و اولويت اين موضوع در وزارت متبوع گفت: غذا به عنوان كليديترين شاخص سلامت، نگاه جدي و مسئولانه مي‌‏طلبد كه طرح‌هاي پژوهشي، تحقيقي و عملياتي بويژه در خصوص كاهش استفاده از نمك، چربي و قند با تأكيد بر نشانگرهاي رنگي تغذيهاي مي‏‌تواند ابزاري براي تحقق اين مهم باشد.

وي، توجه به موضوع قاچاق را از ديگر برنامه‏‌هاي اصلي سازمان غذا و دارو بيان كرد و افزود: این موضوع بسيار جدي است و پيشگيري از آن، نيازمند فرهنگ‌سازي،‌ آموزش عمومي و برنامهريزي است.

دكتر كاظم‌زاده، بازديد و نظارت مستمر را بخشي از وظايف معاونتهاي غذا و دارو برشمرد و نيمي ديگر را توليد برنامههاي عملياتي دانست.

مدير نظارت بر مواد غذايي، ‌آرايشي و بهداشتي دانشگاه اظهار كرد: فرهنگسازي، آموزش عمومي، پايش برچسبگذاري، نظارت مستمر و فعاليت‏‌هاي برون‌‏بخشي از برنامه‌هاي مهم اين مديريت در سال 96 است.

انتهای پیام/ ش



برچسب ها: همدان ، شاخص سلامت ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.