به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛یوسف شاه حسینی گفت: پروفسور کزازی همواره از شناخت استان گفتهاند و اینکه کرمانشاه بهشت زبان شناسی، باستان شناسی و اسطوره شناسی است و اینکه اگر می خواهیم ایران را بشناسیم باید کرمانشاه را بشناسیم.
وی تصریح کرد: این کلیدواژه های گوناگون بود که فتح بابی شد برای اندیشیدن در عرصه های مختلف زندگی اجتماعی و فرهنگی و ... استان کرمانشاه.
شاه حسینی با بیان اینکه پروفسور کزازی دیگر تنها متعلق به کرمانشاه نیست، گفت: ایشان متعلق به همه مردم ایران است و از این منظر جایگاه ایشان برای همه ما مایه افتخار است.
وی در خصوص لزوم برگزاری مراسم بزرگداشت مفاخر، گفت: همواره از خود این سوال را داشته ام که چه نیازی به تجلیل از مفاخر است و این مراسم چه مشکلی از ما دوا می کند.
این مقام مسئول افزود: بسیاری معتقدند بستر توسعه از فرهنگ می گذرد و قدرت فرهنگی است که می تواند توسعه ایجاد کند و همه بر این اعتقاد توافق نظر دارند که فرهنگ توسعه مقدم بر توسعه فرهنگی است و یکی از مولفه های مهم فرهنگ توسعه وجود نگاه ستایشگر و قدرشناس به بزرگان، علما، اندیشمندان و خلاقان است.
شاه حسینی تصریح کرد: اگر جامعه از این عنصر حیات بخش غفلت کند حتما عقب می ماند و متاسفانه این عنصر مهم و حیات بخش در بحث فرهنگ و توسعه به حقیقت در جامعه ما شکل نگرفته و همین امر موجب شده که کاستی هایی در بحث توسعه و به ویژه توسعه فرهنگی شاهد باشیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه بر ضرورت ادامه برگزاری آیین های اینچنینی در استان تاکید کرد وافزود: جای این گونه برنامه ها در استان خالی است و امیدوار هستم اینمد به دزارای سال ادامه یابد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه وجود بزرگانی مانند میرجلال الدین کزازی را عاملی برای وحدت بیش از پیش اقشار مختلف مردم دانست و عنوان کرد: ما باید از وجود این بزرگان که فرصت های طلایی استان هستند استفاده کنیم و بتوانیم در راستای توسعه و پیشرفت استان خود گام برداریم.
انتهای پیام/ح