در جشن شکر گزاری مسابقه سبزی بریدن،حمل بسته های سبزی،بارزدن سبزی وبسته بندی سبزی برگزار شد.
همچنین
برگزاری بازیهای بومی و محلی و مسابقه طناب کشی بین کشاورزان هم از جمله برنامه
های این آیین در جیرفت بود.
مدیر
جهاد کشاورزی جیرفت در حاشیه این آیین گفت: در شهرستان جیرفت بیش از 600هکتار سطح زیر کشت سبزی وجود داردکه متوسط عملکرد محصولات سبزی تازه 35 تن در هر هکتار است.
علی سالاری گفت: انواع سبزی مانند جعفری، تره، شاهی، ریحان، شوید، شنبلیله، کرفس، کاهو، کلم، گشنیز، مرزه و پیازچه در جیرفت کشت میشوند.
وی افزود: سبزیجات جیرفت با استفاده از آب چاه و رودخانهای که حاشیه آن هیچگونه منبع آلایندهای اعم از شیمیایی و میکروبی وجود ندارد، تولید میشود.
برداشت
سبزی درجیرفت با توجه به ارقام مختلف از اواخر آبان آغاز می شود.
جیرفت
قطب تولید سبزی در استان کرمان است .
انتهای پیام/ی