وی با بیان اینکه این دانشگاه در سال 1395، بیش از 30 هزار نفر در مقطع ارشد تنها در دانشگاههای دولتی قبولی داشته، بیان کرد: از این تعداد نزدیک به یک هزار نفر در دانشگاههای تهران قبول شدهاند.
رئیس دانشگاه پیام نور نطنز به فعالیتهای این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: این مرکز از سال 1372 تاسیس شده و توانسته بیش از 3 هزار دانشآموخته از دانشجویان فارغالتحصیل و مشغول به تحصیل در رشته های علوم انسانی، پایه و مهندسی آموزش و پژوهش دهد.
وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه تحصیل از دانشگاه پیام نور استقلال دانشجو بر پایه خودمحور بودن آموزشی و مفهوم واقعی دانشجویی است، تصریح کرد: این دانشگاه با مدیریت و راهنمایی اساتید با رفع و برگزاری کلاسهای رفع اشکال، اشکالات ممکن به دانش و علوم به صورت مفهومی، بنیادی و عملی برطرف میکند و با توجه به شرایط شهرستان نطنز در تمام زمینههای علمی، عملی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی امکانات لازم را برای ارتقای علمی و تربیتی عزیزان از قبیل آزمایشگاهها، کارگاهها، سایت، اینترنت و بهرهوری از اعضای هیئت علمی استادیار و دانشیار ایجاد کرده است.
حمیدی با اشاره به جذب دانشجویان از شهرهای همجوار، به موضوع غنیسازی علمی فعالیتهای دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: هدف اصلی این دانشگاه، تلاش در راستای ارتقای سطح جامعه بوده و مرکز نطنز با ارائه امکانات آزمایشگاهی، سایت، اینترنت و کارگاهها ی لازم زمینه پژوهش را در این راستا مهیا کرده است.
وی بر ضرورت ارتباط بسیار نزدیک با مراکز فنی حرفهای شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: این ارتباط برای رشتههای مهندسی صورت میگیرد و در کنار آن تعامل با مرکز دولتی در زمینه پروژه و کارآموزی در تمام رشتههای موجود به دلیل در اختیار نداشتن زمینها و آب کشاورزی در رشته کشاورزی صورت میگیرد.
رئیس دانشگاه پیامنور نطنز به ارتقای سطح علمی دانشآموزان با امتحانات تخصصی آن اشاره کرد و افزود: تجهیز قرنطینه، سایت برگزاری امتحانات با حداقل70 دستگاه به منظور آزمونهای الکترونیکی و به کارگیری نیروی مجرب و کارآزموده زمینه لازم را برای برگزاری امتحانات در محیط کامل آرام ایجاد کرده است.
وی به موضوع نشاط و شادابی فرهنگی در دانشگاه اشاره کرد و افزود: بدون شک دانشجویان میتوانند در یک محیط سالم و آمیخته به فرهنگ اصیل ایرانی مسائل علمی را با کیفیت بهتر فرا گیرند و در این زمینه برنامههای مختلف ورزشی و علمی در دستور کار قرار گرفته است.
حمیدی با بیان اینکه ارتقای سطح علمی دانشجویان در دستور کار ما قرار دارد، افزود: تعامل بین استاد و دانشجو را در فراگیری دانشآموزی، استفاده از اساتید مجرب و متعهد، فراهم آوردن زمینه لازم و ایجاد امکان استفاده از اینترنت پر سرعت(فیبر نوری)، برگزاری کارگاههای آموزشی، راهاندازی دفتر مشاوره آزاد و با حضور اساتید علمی قابل توجه در کارگاههای آموزشی در حوزه علمی این دانشگاه مد نظر قرار دارد.
وی درباره امکانات زیرساختی این دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور مرکز نطنز با داشتن ساختمانهای اداری و آموزشی و مجتمع فرهنگی شامل مسجد، دفتر تشکلها، دفتر مشاور مذهبی، دفتر دانشجویی به مساحت 5 هزار متر و یک سالن آمفیتئاتر با تمام امکانات سمعی و بصری در حال حاضر آماده پذیرش دانشجویان تا مرز 5 هزار نفر است.
رئیس دانشگاه پیام نور نطنز با بیان اینکه زمین این مرکز حدود 30 هکتار بوده که حداقل 5 هکتار آن را تحت کشاورزی اصولی قطرهای در آوردهایم، اضافه کرد: پرورش گیاهان دارویی بخصوص گل محمدی و گیاهان معطرکه از بارزترین منابع موثر دانشگاه است، زیبایی خاصی را به این محیط آموزشی داده است.
وی درباره رشتههای دانشگاه پیام نور مرکز نطنز گفت: این مرکز در مقطع کارشناسی دارای 25 رشته و در مقطع ارشد مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی، مدیریت بازرگانی، علوم تربیتی، روان شناسی، حقوق، کشاورزی، کامپیوتر بوده است.
حمیدی با بیان اینکه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد افزایش رشتهای در
حال تصویب و بررسی است، اضافه کرد: دانشگاه پیامنور قطب آموزشی مجازی این
آمادگی را دارد که بعد ازفارغ التحصیل کردن در مقطع لیسانس موسس و مجری
در مقطع ارشد با امکانات موجود پذیرایی حداقل100 دانشجو در هر رشته به صورت
سیستم مجازی و LMS بدون هرگونه مشکل ایاب و ذهاب و مشکلات خوابگاهی باشد.
انتهای پیام/م