به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، علیرضا قدرتی گفت: در میان منابع تامین پروتئین حیوانی، مصرف گوشت مرغ رشد قابلتوجهی یافته، به گونهایکه سرانه مصرف این نوع گوشت در ایران دو برابر سرانه مصرف جهانی است.
قدرتی با اشاره به اینکه مرغ گوشتي به علت داشتن ويژگي هاي منحصر به فرد افزود : این ویژگی ها از جمله هزینه تولید کمتر، رشد سریع و امکان تولید انبوه ، به سرعت در همه جاي جهان گسترش يافته و به يكي از تامين كننده هاي اصلي پروتئين مورد نياز جامعه بشري تبدیل شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان تصریح کرد : شرکت سیمرغ نیز علاوه بر فعالیت در سایر بخش ها از جمله تولید تخم مرغ و خوراک دام و طیور، با تولید 316 هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی نقش بسایر مهمی در صنعت طیور و تامین گوشت مرغ در این استان دارد.
انتهای پیام // ح خ