وی با اعلام این خبر به فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری صنعتی گوشت در سطح استان اشاره کرد وافزود: محصول این واحدهای تولیدی در یک دوره به طور متوسط ۵,۲ میلیون قطع جوجهریزی و حدود پنج هزار تن تولید گوشت مرغ است.
وی گفت: در ۹ ماهه امسال حدود ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است، در حالی مصرف استان تقریباً در این مدت ۳۲ هزار تن بوده که حدود هشت هزار تن مازاد تولید به استانهای همجوار صادر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید گوشت مرغ از نظر کاهش سن و وزن کشتار را بهینه سازی تولید و کیفیت تولید در واحدگوشتی دانست و افزود: این امر میتواند ما را به نقطهای برساند که هم تولید کننده در بحث هزینه تولید کمتر آسیبپذیر باشد و هم اینکه مصرفکننده به گوشتی کیفی دست یابد.
وی گفت: در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل یکی از مهم ترین اقدامات بخش بهینهسازی تولید و افزایش بهرهوری در واحدهای تولیدی است که خوشبختانه موفقیتهای خوبی به دست آمده است.
بازدار افزود: برنامه داریم تا واحدهایی ایجاد کنیم که هم تأمین کننده جوجه یک روزه و هم تأمین کننده مرغ گوشتی صنعتی باشد که برای انجام این کار بخش خصوصی ورود کرده و ۱۵ میلیارد تومان برای تکمیل زنجیرههای تولید مرغ گوشتی به بخش خصوصی پرداخت شده و اکنون در دست ساخت هستند. با ایجاد و تکمیل زنجیرههای تولیدی این واحدها بحث نوسانات و ناپایدار قیمت در بازار کنترل میشود.
وی با اشاره به مکانیزه کردن واحدهای مرغداری در لرستان گفت: خوشبختانه در زمینه مکانیزه کردن واحدهای مرغداری دراستان موفقیتهایی به دست آمده اشت و توانستیم برای ۸۷ واحد مرغداری که عمدتاً نیمه تکمیل بودند، بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان سرمایه در گردش به منظور تکمیل اختصاص دهیم و از محل منابع طرح بهینه آب نیز تجهیز و تأمین منابع مالی انجام شود.
انتهای پیام/م