به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه
؛سلیمان محبی گفت: از سال 79 تفاهم نامه ای به صورت رسمی بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش مبنی بر همکاری این دو دستگاه جهت پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت بسته شد و هر ساله این تفاهم نامه به صورت کاملتر ارائه می شود.
وی همچنین با اشاره به اسناد بالادستی گفت: در سند تحول بنیادین نیز بر لزوم تربیت دینی دانش آموزان تاکید شده است که همکاری روحانیت را در سه بخش آموزش، تالیف کتب درسی با توجه به رده بندی سنی و جغرافیایی و همچنین فعالیت های تبلیغی درجهت پرورش و تزکیه دانش آموزان پر رنگ تر می کند.
محبی افزود: آموزش و پرورش استان کرمانشاه با روحانیت ارتباط موثری داشته است و تا کنون بیش ار 2 هزار دانش آموز با امامان جمعه ملاقات داشته اند و همچنین 261 مبلغ دینی در مناسبت های مختلف به ویژه محرم و صفر جهت برپایی مراسم عزاداری به مدارس اعزام شده اند.
برگزاری صدو یازده جلسه توانمند سازی توسط حوزه علمیه و مجموعه فرهنگی امام منتظر(عج) و همچنین استقرار 22 روحانی به صورت ثابت در مدارس خاص از جمله تیزهوشان، نمونه دولتی و شاهد از دیگر تعاملات آموزش و پرورش و حوزه علمیه است.
وی همچنین از حضور 527 امام جماعت برای اقامه فریضه نماز در مدارس خبر داد و گفت: از این تعداد 250 نفر آقا و 277 نفر خانم هستند که بیش از 60 هزارنفر دانش آموز نیز در انجام این فریضه شرکت کردند و همچنین 102 نمازخانه تجهیز و مفروش شده است.
محبی از کسب رتبه اول اقامه نماز در بین دستگاه های استان برای 2 سال پیاپی خبر داد و گفت: استان کرمانشاه همچنین موفق به کسب رتبه برتراقامه نماز در بین آموزش و پرورش کل کشور نیز شده است.
انتهای پیام/ز