به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛نظری متخصص بیماریهای داخلی با اشاره به اینکه چنین سردردی به اندازه ای شدید و طولانی است افزود: یکی از علایم و نشانه های واضح بروز سردرد میگرنی داشتن درد در چشم ها، پیشانی و شقیقه ها است.
وی گفت: سردرد میگرنی سبب می شود فرد مبتلا نسبت به نور، صدا یا حرکت و ... حساس شود. برخی از افراد با آغاز سردرد، در بینایی شان اختلال ایجاد می شود و حالت تهوع می گیرند و استفراغ می کنند.
متخصص بیماریهای داخلی افزود :در حدود 20 درصد از افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند 20 دقیقه تا یک ساعت پیش از آغاز درد تشعشع نور را مشاهده می کنند. آنها نوری شبیه فلاش دوربین، نقاط و راه های نوری و ... را مشاهده می کنند که به آنها " میگرن کلاسیک " می گویند.
وی افزود: برخی از افراد، پیش از آغاز سردردهای میگرنی خلق و خوی شان تغییر می کند. تعدادی از اشخاص هیجان زده، افسرده یا زود رنج می شوند. برخی نیز ممکن است به بوها و مزه ها حساس شوند.
نظری ادامه داد: اما اکثر افرادی که با سردردهای میگرنی دست و پنجه نرم می کنند خمیازه می کشند و احساس خستگی و کوفتگی می کنند. از هر چهار فردی که از میگرن رنج می برد یک نفر 24 ساعت پیش از آغاز سردرد نارسایی فاز را تجربه می کند.
نظری گفت :منشاء اصلی ایجاد سردرد میگرنی مشخص نشده است، اما متخصصان باور دارند مواد شیمیایی، رگ های خونی و اعصاب درون مغز عامل چنین سردردی هستند.اضطراب یکی از عوامل اصلی بروز سردرد میگرنی است.
متخصص بیماریهای داخلی گفت :افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند باید از رژیم غذایی و الگوی خواب مناسب پیروی کنند. کاهش یا افزایش شدید قند خون، گرسنه ماندن و پر خوری کردن از عوامل اصلی بروز سردرد میگرنی هستند. نوشیدن دست کم هشت لیوان آب در روز و داشتن هفت ساعت خواب راحت شبانه کمک زیادی به کاهش سردردهای میگرنی می کند.
انتهای پیام/ز