به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، هادی هوشیار، معاون سد و نیروگاه مارون هدف از این اقدام را نگهداری بهینه، افزایش عمر تجهیزات، کاهش خطر پذیری کارکرد و استفاده از فرصت خروج از مولد بیان کرد.
وی افزود: در عملیات بررسی فنی و ضخامت سنجی از متعلقات محفظه زیر پیت توربین واحد یک، حجم بالای رسوب گذاری و زنگ زدگی مسیر بالانس پایپ ها، با اجرای عملیات زنگ زدایی و رنگ آمیزی اجزای یاد شده مسیر برای طول عمر و نگهداری آماده شده است.
هوشیار اظهار داشت: به منظور افزایش طول عمر تجهیزات و جلوگیری از فرسودگی بیشتر آنها و به دلیل زمان مناسب در آماده نبودن واحد یک این نیروگاه و نظارت بر تعمیرات نیروگاه های سازمان آب و برق خوزستان، عملیات ترمیم تجهیزات تعریف ، برنامه ریزی و اجرا شد.
معاون سد و نیروگاه مارون خاطرنشان کرد: در این پروژه دمونتاژ تجهیزات الکتریکی و ابزار دقیق، شست و شوی کامل پیت توربین، دمونتاژ لوله های رفت و برگشت آب به سیستم خنک کننده روغن توربین، رسوب برداری کلیه لوله های دمونتاژ شده، برشکاری و جداسازی ساپورت مربوط به لوله و تجهیزات ابزاردقیقی به دلیل پوسیدگی، ساخت ساپورت مربوط به لوله و تجهیزات ابزار دقیقی و جوشکاری در محل، رسوب برداری و زنگ زدایی هد کاور پیت توربین و ساپورت های مربوطه، رنگ آمیزی قسمتی از شافت و فلنج ارتباطی هد کاور و استی رینگ انجام شد.
سد مخزنی مارون بر روی رودخانه مارون، در فاصله 19 کیلومتری شمال شرق بهبهان احداث شده است. این سد از نوع سنگریزهای شنی با هسته رسی است و هدف از اجرای آن تأمین آب مورد نیاز کشاورزی برای آبیاری حدود 55 هزار هکتار از زمین های دشتهای بهبهان، جایزان، رامشیر و شادگان از طریق تنظیم جریان آب رودخانه مارون و همچنین کنترل سیلاب و بهرهگیری جهت تولید انرژی برق آبی است.
انتهای پیام/گ