بهرام محبی دبیر اجرایی دهمین سمینار کاردیولوژی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: انجام اقدامات تهاجمی در زمینه بیماریهای قلبی و عروقی و ارائه راهکارهای مختلف از جمله اهداف اصلی این سمینار محسوب میشود و در آن دانشجویان رشته پزشکی با الگوبرداری از روشهای مختلف جراحی تجربه خوبی بدست میآورند.
وی تأکید کرد: مصرف قلیان و سیگار برای افراد بسیار ضرر دارد و در درازمدت سکتههای قلبی و گرفتگی رگهای اصلی قلب را به وجود میآورد که متأسفانه بسیاری از جوانان با مصرف دخانیات و قلیان به سمت سکتههای قلبی و گرفتگی عروق پیش میروند.
محبی با بیان اینکه عوامل خطرآفرین میتواند بیماریهای قلبی را ایجاد کند، افزود: افزایش فشار خون، قند، چربی خون، مصرف دخانیات و آلودگی هوا میتواند بیماریهای قلبی و عروقی و تنگ شدن رگها را منجر شود که درمان آن بستگی به مرحله بیماری هزینهبر است.
وی تأکید کرد: بیشتر بیماریهای قلبی مادرزادی است و هر چه سن افراد بالا رود به دلیل تنگ شدن عروق دریچه کرونر قلبشان مسدود میشود که در این زمان باید با استفاده از فنر، بالن و دارو رگهای قلب را باز کرد.
محبی تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه بسیار آسانتر و کمهزینهتر از درمان بیماریهای قلبی و تهاجمی است و من توصیه میکنم که با تحرک لازم و الگوی مناسب میتوان از بروز بسیاری از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری کرد.
وی گفت: شیوع بیماریهای قلبی و عروقی از سنین بالا به میانسالی و جوانی متأسفانه در حال پیشرفت است و این زنگ خطری برای کشور ما محسوب میشود و مسئولان ذیربط برنامهریزی حوزه بهداشت و درمان باید هر چه سریعتر به مسئله تغذیه جوانان توجه ویژهای کنند.
انتهای پیام/