به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،عباس زارعی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : در این طرح سن کشتار مرغ 42 روز و وزن لاشه یک و 8 دهم تا 2 کیلو گرم است و وزن های بالاتر به صورت قطعه بندی عرضه می شود.
وی مهمترین اهداف اجرای این طرح را کاهش ضایعات تولید ، تولید صادرات محور ، بهبود و افزایش کیفیت گوشت مرغ ، ایجاد امنیت بهداشتی و شغلی ، ارتقاء سلامت جامعه ، کاهش هزینه های تولید و تنظیم بازار عنوان کرد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : حداکثر استفاده از سرمایه گذاری های ثابت ، کاهش هزینه استهلاک ، کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه و افزایش توان تولید با سرمایه ثابت از مهمترین مزایای این طرح است.
عباس زارعی گفت: این طرح با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل دامپزشکی ، اتحادیه مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام اجرا می شود.
وی افزود : در هرمزگان 332 واحد مرغداری با ظرفیت تولید 6 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه در هر دوره فعالیت دارند.
انتهای پیام/ز