به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ سید امید خلیل زاده در این نشست که با حضور مدیریت مجمع امور صنفی ارومیه و شبکه بهداشت و درمان و با دعوت از صنف اغذیه فروشی ها ، صاحبان تالارها و رستورانهای شهرستان ارومیه ، در محل سالن ارگ ارومیه برگزار شد، هدف از برگزاری این نشست را ، آشنایی صنف مذکور با قوانین و ضوابط بهداشتی دامپزشکی از قبیل نحوه نگهداری و مصرف محصولات دامی خام و منجمد ، رعایت زنجیره سرد در حمل و نقل و نگهداری فرآورده های خام دامی دانست و افزود : دریافت پروانه بهداشتی برای رستورانها و اغذیه فروشها از شبکه دامپزشکی شهرستان ، الزامی است.
انتهای پیام/ب