به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
بوشهر، در این کارگاه که به همت معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر و خانه مردم نهاد نویسندگان حریم قلم به عنوان مجری این طرح و همکاری فرمانداری گناوه برگزار شد، نحوه استفاده صحیح و راهکارهای لازم در زمینه استفاده از رسانه ها و فضاهای مجازی به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
مسئول و مجری برگزاری این کارگاه گفت: برگزاری این کارگاه باتوجه به اینکه سواد رسانه از مباحث بسیار مهم و اساسی روز است در همه شهرستانهای استان بوشهر برگزار خواهد شد و عموم اقشار جامعه می توانند در آن شرکت کنند.
مژده خدابخشی افزود: برپایی این دوره ها در ارتقای سطح آگاهی جامعه و افرادی که از تبعات منفی رسانه های دیداری و فضاهای مجازی آشنایی ندارند، اثرگذار است.
وی گفت: برای افراد شرکت کننده در این دوره مدرک ضمن خدمت صادر خواهد شد و با توجه به هزینه بر بودن آن قراراست با همکاری فرمانداری ها و دیگر دستگاههای اجرایی تامین اعتبار شود.
مدرس این کارگاه گفت: سواد رسانه ای به توانایی تحلیل و ارزیابی محتوای پیام های رسانه ای نظیر روزنامه ها، محصولات سینمایی، برنامه های رادیویی و تلویزیونی و حتی اطلاعاتی که در شبکه جهانی نت مبادله می شود و یا بازی های رایانه ای اطلاق می شود.
محمود آوینی افزود: هدف عمده آموزش سواد رسانه ای به خانواده ها این است که والدین به فرزندان خود شیوه مواجهه سالم و سودمند با انواع رسانه ها را آموزش دهند تا فرزندان آنان در برابر پیام های رسانه ای مخاطبانی فعال و گزینش گر باشند و بخوبی از همه فرصت هایی که رسانه ها در اختیارشان قرار می دهند، استفاده کنند.
وی گفت: بدون اغراق، بخش بزرگی از اوقات فراغت افراد جامعه بویژه کودکان و نوجوانان در تعامل با انواع گوناگون رسانه ها می گذرد که دراین میان کانال های ماهواره ای، اینترنت و تلفن های همراه بدلیل سهولت بیشترین ضریب نفوذ و تاثیرگذاری را دارند.
وی اظهارکرد: دراین هیاهوی رسانه های گوناگون، مخاطبی موفق خواهد بود که بتواند با آگاهی های ناشی از سواد رسانه ای، در مواجهه با پیام های متعدد رسانه ها، رابطه خود و رسانه ها مدیریت کند.
در این جلسه در زمینه مزایا و پیامدهای ناگوار فضاهای مجازی و ماهواره، وضعیت شبکه های اجتماعی در ایران و نحوه استفاده صحیح از این فضاها بحث و تبادل نظر شد.
انتهای پیام/ ث