فرشته کریمی روانشناس در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تأثیر مشاوره پیش از ازدواج، اظهار داشت: دختر و پسرهای جوان قبل از ازدواج باید با مشاوره مشورت کنند و هدفهای خود را روشن کنند. فرد باید بداند آیا آمادگی لازم برای تشکیل زندگی مشترک را دارد یا خیر؟ یا توان پذیرش تعهدات لازم برای ازدواج را دارد؟
وی افزود: با توجه به اینکه بر مشاورههای پيش از ازدواج، به عنوان اقدامی ضروری و تعيين کننده برای ازدواج موفق تأکيد شده است، اما متأسفانه هنوز اين موضوع جايگاه خود را در ميان خانوادهها باز نکرده است.
وی در ادامه با اشاره به نکاتی که زوجین جوان در ابتدای امر باید به آن بپردازند، گفت: زن و مرد در مرحله اول به لحاظ رفتاری، خانوادگی، سبک زندگی و تحصیلات باید مورد بررسی قرار بگیرند، که اگر این مرحله مثبت بود در مراحل دیگر باید به لحاظ ذهنی و تفکراتی که دارند بررسی شوند تا نکات مشترک و غیر مشترک ذهنیشان مشخص شود.
کریمی درباره نکاتی که مشاور باید رعایت کند تا بتواند به زوجهای جوان کمک کند، اشاره کرد و بیان داشت: مشاور باید درباره موضوعات مختلف اطلاعات کافی داشته باشد و مولفهها را بر اساس اهمیت آن بررسی کند.
وی تأکید کرد: مشاور زوجها را راهنمایی میکند که باید درباره چه موضوعاتی جلسه بگذارند. معمولاً مشاوره قبل از ازدواج باید پیش از تصمیم قطعی انجام شود زیرا زمانی که تصمیم به ازدواج قطعی شد، مشاور دیگر نمیتواند کاری جز اصلاح رابطه انجام دهد. همچنین پیش از عقد انسانها از یکدیگر شناخت کافی ندارند، بنابراین به منظور دستیابی به این شناخت برای ازدواج به کمک مشاور نیاز دارند.
انتهای پیام/